ΔΕΙΤΕ: Τι καινούργιο ετοιμάζει ο Ρήγας με Λαγούτη και Μουζουράκη;

18:22 4/4/2013 - Πηγή: 24wro
Πριν από λίγο, γράψαμε για τις δυσάρεστες εξελίξεις που υπάρχουν με τη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα Το αμάρτημα της μητρός μου...
που παρά τις προσπάθειες των στελεχών του ΑΝΤ1 φαίνεται ότι η σειρά δεν θα ολοκληρωθεί.
Βέβαια, ο γνωστός σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός, από την επόμενη Κυριακή θα βρεθεί και στην κριτική επιτροπή του καινούριου talent show του ΑΝΤ1, «Your Face Sounds Familiar». Ωστόσο, αυτή την περίοδο
ο Ρήγας, έχει ανεβάσει στο θέατρο «Ιλίσια» και την παράσταση «Τα παιδιά θα ‘ρθουνε στις 8», στην οποία πρωταγωνιστεί με τη Βασιλική Ανδρίτσου, ενώ ετοιμάζει και την καινούργια παράσταση που θα ανεβάσει το καλοκαίρι στο θέατρο «Αθηνά».

Αν και όλα είναι ακόμα στο… κτίσιμο, η παράσταση θα έχει τίτλο «Hangover 4, Αθήνα – Καλαμάτα» και το έργο το γράφει μαζί με το Μάνο Ψιστάκη, με τον οποίο συνεργάζονταν και στο «Αμάρτημα της μητρός μου». Έως τώρα λοιπόν, αυτοί που έχουν κλείσει να παίξουν είναι ο Πέτρος Λαγούτης, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Μάριος Αθανασίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, τις μέρες αυτές πραγματοποιούνται επαφές με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου που όπως φαίνεται θα περάσει κι αυτή το καλοκαίρι της στη σκηνή του θεάτρου «Αθηνά». Μπορεί λοιπόν στην τηλεόραση η ελληνικές σειρές να μειώνονται συνεχώς, αλλά τουλάχιστον στο θέατρο, συνεχίζουν να ανεβαίνουν ωραίες παραστάσεις με καλούς συντελεστές.

zappit.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα