ΔΕΙΤΕ: Τι συνέβη σαν σήμερα

20:57 10/1/2012 - Πηγή: 24wro
Το ιστορικό της ημέρας με αστρολογικό...
περιτύλιγμα...

10 Ιανουαρίου1910 - Η εξαφάνιση του «Loodiana»
Το 3269 τόνων «Loodiana» κατασκευάστηκε από την William Denny & Brothers στο Dumbarton της Σκωτίας στις 19 Δεκέμβρη του 1884. Την 1η Απριλίου του 1885 το επιβατικό πλοίο ήταν έτοιμο για λογαριασμό της Steam Navigation Company των Β. Ινδιών για να χρησιμοποιηθεί για ταξίδια στον Ινδικό Ωκεανό. Το
Loodiana ήταν κατασκευασμένο από σίδηρο και είχε μια τριπλή ατμομηχανή. Το πλοίο ήταν 103,66 μέτρα μήκος, 12,86 μ. πλάτος και είχε ύψος πλευράς των 7,80 μέτρων. Η χωρητικότητά του ήταν 31 επιβάτες πρώτης θέσης, 12 δεύτερης και 2.023 απλούς. Τη Δευτέρα 10ο Ιανουαρίου του 1910 ξεκίνησε με 80 επιβάτες και 95 μέλη του πληρώματος από το Port Louis του Μαυρίκιου για το Κολόμπο, νησί της Κεϋλάνης. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που είδαν το πλοίο γιατί εξαφανίστηκε χωρίς κανένα ίχνος. Οι αρχές ερευνούσαν για εβδομάδες αλλά δεν βρήκαν ούτε πτώματα ούτε συντρίμμια του Loodiana. Η αιτία της εξαφάνισής του και ο ακριβής τόπος του ναυαγίου είναι ακόμα ασαφείς οπότε και εικάζεται ότι το πλοίο έπεσε σε κυκλώνα.

Αστρολογικά: Κάθε φορά που έχουμε να κάνουμε με εξαφανίσεις και μάλιστα μυστηριώδεις, είναι βέβαιο πως έχει δράσει ο Ποσειδώνας, ο οποίος έτσι κι αλλιώς συνδέεται με τα ναυάγια. Στην περίπτωση του Loodiana μάλιστα, βλέποντας κανείς τις όψεις εκείνης της περιόδου, είναι εύκολο να διαπιστώσει πως είχαμε να κάνουμε με έναν extreme σχηματισμό, που αν συνέβαινε στις μέρες μας, όλοι θα μιλούσαν για την ...συντέλεια του κόσμου! Αυτό συνέβη και το 1910 με αφορμή τον κομήτη του Χάλεϊ, ωστόσο παρότι η χρονιά ήταν εξαιρετικά ταραγμένη κοινωνικοπολιτικά, η πραγματική καταστροφή ήρθε τέσσερα χρόνια μετά...
Πρακτικά, επρόκειτο για έναν κοσμικό «σταυρό» στα παρορμητικά ζώδια με την συμμετοχή του Ουρανού στον Αιγόκερω plus Ήλιο, του Ποσειδώνα στον Καρκίνο, του Κρόνου plus Άρη στον Κριό και του Δία στο Ζυγό!
Επιπλέον, το όλο σχήμα στην αστρική του εκδοχή ήταν πάνω στον τροπικό Πλούτωνα στους Διδύμους, γι αυτό στην υπόθεση του να έπεσε το πλοίο σε τυφώνα, θα πρέπει να προσθέσουμε και την εκδοχή της θαλάσσιας δίνης.
Ανάλογες ήταν οι συνθήκες στην Ηλιακή έκλειψη της 12ης Δεκεμβρίου, η οποία προηγήθηκε της εξαφάνισης του Loodiana. Μάλιστα, για τις συντεταγμένες του Port Luis, o αστρικός Άρης ήταν στους Ιχθύες, σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο.

10 Ιανουαρίου 1983 - Υποτίμηση της δραχμής
Ανακοινώνεται υποτίμηση της δραχμής κατά 15,5% έναντι των νομισμάτων των δυτικών χωρών και τίθενται φραγμοί στις εισαγωγές για να αποτραπεί η κατάρρευση της οικονομίας, σύμφωνα με το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας.

Αστρολογικά: Η δραχμή «γεννήθηκε» στις 20 Φεβρουαρίου του 1833 και ως ...γνήσια Ιχθύς επέδειξε στην πορεία της μια απίστευτη «ελαστικότητα»!
Ακόμη και σήμερα που έχει καταργηθεί, το φάντασμα της πλανάται πάνω από την Ελληνική οικονομία και πολύ σύντομα φαίνεται πως θα παιχτεί ένα ακόμη παραμύθι με πρωταγ
Keywords
Τυχαία Θέματα