ΔΕΙΤΕ: Τις πιο καυτές εμφανίσεις στην παραλία!!!

15:11 8/8/2011 - Πηγή: 24wro
Η Ελληνική showbiz κάνει διακοπές...
Δέκα εκρηκτικές κυρίες του εγχώριου lifestyle έχουν φορέσει τα brazilian μπικίνι τους, έχουν βάλει το απαραίτητο αντηλιακό και έχουν πάρει θέση στις ξαπλώστρες των παραλιών σε όλη την Ελλάδα. Για τα μάτια σας και μόνο το πρώτο μέρος του αφιερώματος της RealLife!
1.Ελεονώρα Μελέτη
«Χωρίς ρετούς και σε όποιον αρέσει», όπως είπε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Nitro, το απόλυτο in-girl του καλοκαιριού έχει ήδη φορέσει πολλά και διαφορετικά μαγιό, με προτίμηση στα brazilian που είναι και το απόλυτο must φέττος. Από την Αίγινα και το Λουτράκι μέχρι τη Μύκονο, με κοντά ή μακριά μαλλιά, η Ελεονώρα Μελέτη τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα και όχι άδικα.


2.Ελένη Μενεγάκη
Εδώ και χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί την "απόλυτη" φωτογραφία του καλοκαιριού. Η παρουσιάστρια του "Καφέ με την Ελένη" μας χαρίζει μία ανθολογία από φλοράλ, εμπριμέ, ροζ και χρωματιστά μαγιό, μιας και είναι η αγαπημένη του φωτογραφικού φακού. Αναμφίβολα είναι ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz.

3.Ελενα Παπαβασιλείου
«Κορμί θανατηφόρο που κόβει την ανάσα». Με αυτά τα λόγια περιγράφουν την εμφάνιση της Έλενας Παπαβασιλείου με το σούπερ σέξι μπικίνι της όλοι όσοι την είδαν στις παραλίες της Μυκόνου. Η όμορφη παρουσιάστρια πήρε τη φίλη της Κατερίνα Καινούργιου και διασκέδασαν στο νησί των ανέμων, αναστατώνοντας τον αντρικό πληθυσμό.




4.Ζέτα Μακρυπούλια

Έναν χρόνο μετά το πρώτο σκίρτημα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια ζουν το δικό τους... καλοκαίρι. Η Ζέτα, έχοντας χάσει πολλά κιλά αυτόν το χειμώνα, προτιμά τα μικροσκοπικά μονόχρωμα μπικίνι, που της επιτρέπουν να μαυρίζει ομοιόμορφα. Παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του Μιχάλη, βρίσκουν την ευκαιρία να ξεφεύγουν για λίγο και να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην εξοχική κατοικία του τραγουδιστή στην Πάρο.


5.Εύη Βατίδου
Στη Μύκονο βρέθηκε με τον αγαπημένο της Μιχάλη Σταθοκωστόπουλο και η Εύη Βατίδου. Με βεραμάν μπικίνι και λευκά γυαλιά ηλίου, το πρώην μοντέλο δεν έκανε μόνο τις βουτιές της, αλλά δοκίμασε την τύχη της και στο θαλάσσιο σκι, με μεγάλη επιτυχία!
Keywords
Τυχαία Θέματα