Δεν αποκλείει κυβερνήσεις συνεργασίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης

23:17 6/3/2012 - Πηγή: 24wro

Στα όρια, ώστε να ερεθίζει τα νεύρα πολλών στη Συγγρού...
κινείται ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
Είναι πιθανό να μεταβούμε από μία εποχή αυτοδύναμων κυβερνήσεων σε μία εποχή κυβερνήσεων συνεργασίας, τόνισε στον Real Fm προσθέτοντας, ωστόσο ότι «είναι πολύ πρώιμο να μιλήσει κανείς γι’ αυτό».

«Εάν οι πολίτες μας στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα ότι πρέπει να συνεργαστούμε, τότε θα συνεργαστούμε», σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ, σηκώνοντας τις τρίχες αρκετών στην ΝΔ, που θέλουν πολιτική και διαδικασία
αυτοδυναμίας.
Υπογράμμισε, βέβαια, ότι ενδεχομένως η πρώτη αντίδραση είναι πρώτα να κοιτάξει κανείς στον παραταξιακό του χώρο, ενώ εξέφρασε αμφιβολίες για το αν τελικά θα μπουν στη Βουλή 9 με 10 κόμματα, όπως δείχνουν αυτή τη στιγμή οι δημοσκοπήσεις.
«Αν οι πολίτες έρθουν στις κάλπες μόνο για να τιμωρήσουν, ο δικομματισμός ενδεχομένως να πληγεί. Την επόμενη μέρα όμως ο τόπος θα πρέπει να κυβερνηθεί», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.
Σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής των διαγραφέντων στη ΝΔ, τόνισε ότι εξαρτάται από τον πρόεδρο του κόμματος.
«Η ΝΔ πήρε τη δύσκολη απόφαση να απομακρύνει στελέχη που διαφοροποιήθηκαν και είχαν προειδοποιηθεί από τον πρόεδρο ότι θα συνέβαινε αυτό», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι, αν τα στελέχη δεν μπορούν να συμφωνήσουν με την ακολουθούμενη πολιτική, θα ακολουθήσουν άλλους δρόμους.

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα