Δεν μιλάνε καθόλου για σεξ οι Γερμανοί!

07:16 26/8/2012 - Πηγή: 24wro
Η χαρά της ζωής και οι Γερμανοί «διανύουν» παράλληλους δρόμους...
σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε σήμερα.Μολονότι ζουν στη χώρα με τη μεγαλύτερη οικονομική ευμάρεια στην Ευρώπη, οι Γερμανοί δείχνουν να έχουν αυξημένη αίσθηση του καθήκοντος, αλλά και δυσκολία στο να χαλαρώσουν.«Τα αποτελέσματα είναι σαφή και εντυπωσιακά: μολονότι υπάρχουν παντού και συνεχώς προσφορές για ευχάριστες δραστηριότητες, οι Γερμανοί έχουν ξεμάθει τη διασκέδαση», σημειώνεται στην έρευνα. Για το 46% των ερωτηθέντων η ευχαρίστηση γίνεται «ολοένα και πιο σπάνια» καθώς η καθημερινότητά τους έχει σημαδευτεί από το άγχος. Το ποσοστό μάλιστα ανεβαίνει στο 55% στις νεότερες ηλικίες.

Επίσης, σχεδόν οκτώ στους δέκα Γερμανούς παραδέχονται ότι ικανοποιούνται περισσότερο από τη ζωή τους όταν έχουν την αίσθηση ότι έπραξαν το καθήκον τους, για παράδειγμα μετά από μια κοπιαστική ημέρα μόχθου ή αν έχουν προετοιμάσει επιμελώς τις διακοπές τους.

Στην έρευνα τονίζεται ακόμα ότι οι Γερμανοί σπανίως αναφέρουν αυθορμήτως τη λέξη «σεξ», συνδεδεμένη με το αίσθημα της ευχαρίστησης.

Γενικά, κατά τη διάρκεια της έρευνας συνέδεαν την έννοια της «απόλαυσης» κυρίως με το φαγητό, το ποτό, τις διακοπές, τη φύση ή τον ελεύθερο χρόνο.

tsantiri.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα