Δεν θα τρέξει ο Βασίλης Ορφανός στο ράλι Dakar

17:02 27/12/2011 - Πηγή: 24wro
Με επίσημη ανακοίνωση του ο Βασίλης ...Ορφανός έκανε γνωστό ότι δεν θα λάβει μέρος στο ράλι Dakar του 2012. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά καθοριστικό ρόλο έπαιξε η καθυστέρηση στην υπογραφή συμβολαίων με χορηγούς γεγονός που δεν του επέτρεψε να συμμετάσχει γι’ ακόμα μία χρονιά στον κορυφαίο και πιο σκληρό αγώνα του πλανήτη. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,
σε ότι αφορά τη συμμετοχή
μου για το Dakar του 2012 που ξεκινάει σε λίγες ημέρες θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι παρόλο που προετοιμάστηκα και ήμουν στους επίλεκτους αναβάτες που θα δοκίμαζαν τα όρια και τις δυνάμεις τους για έκτη φορά στο πιο δύσκολο αγώνα του πλανήτη, εξωαγωνιστικοί λόγοι δημιούργησαν μεγάλες καθυστερήσεις στην υπογραφή των τελικών συμβολαίων μας.
Δυστυχώς υπό αυτές τις συνθήκες και ύστερα από ώριμη σκέψη, το αποτέλεσμα ήταν η ακύρωση της συμμετοχής, μιας και στον τόσο απαιτητικό αγώνα απαιτείται μεγάλη συγκέντρωση και αγωνιστική ηρεμία, ο στόχος μας όμως μετατίθεται για το Dakar του 2013.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την ομάδα, τους φίλους και συνεργάτες που με στήριξαν σε αυτή τη πολύμηνη προετοιμασία, και με αφορμή τις γιορτινές αυτές ημέρες να σας ευχηθώ Χρόνια Πολλά, Δημιουργικό το 2012, , Ψυχική και Σωματική Υγεία, και Ψηλά το κεφάλι σε πείσμα των καιρών».
Keywords
Τυχαία Θέματα