ΔΕΝΔΙΑΣ: ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΑΝΟΜΙΑΣ

17:58 16/10/2012 - Πηγή: 24wro
Οι εστίες ανομίας πρέπει να σταματήσουν, διεμήνυσε ο υπουργός...
Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας, σε δηλώσεις του από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής με αφορμή τη σημερινή...
επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Ζεφύρι.

Ο υπουργός επισκέφθηκε τη ΓΑΔΑ προκειμένου να συγχαρεί του αστυνομικούς που συμμετείχαν στη σύλληψη του δραπέτη των φυλακών Τρικάλωνκαι στην ομιλία του υπογράμμισε πως «δεν είναι επιτρεπτό να υπάρξουν και να αφεθούν να συντηρούνται
εστίες ανομίας στη χώρα».

«Είτε λέγονται κουκούλες, είτε λέγονται Ζεφύρι ... αυτές οι εστίες ανομίας πρέπει να σταματήσουν», ξεκαθάρισε, αναγνωρίζοντας πάντως πως δεν είναι κάτι εύκολο ή κάτι που θα συμβεί «με έναν μαγικό τρόπο αύριο το πρωί».

Παρά τα προβλήματα (οργανωτική δομή, μισθολογικό κτλ), ο κ. Δένδιας εμφανίστηκε βέβαιος τελικά «δεν γίνουν εκπτώσεις» και οι αστυνομικοί θα ανταποκριθούν στο καθήκον τους απέναντι στην ελληνική κοινωνία. «Οι καιροί είναι κομβικοί. Η χώρα, η κοινωνία, η Πατρίδα μας, διέρχεται υπαρξιακή αγωνία και βασίζεται πάνω σας σ’ ένα πολύ μεγάλο βαθμό για να μπορέσετε να αποκαταστήσετε ένα βασικό πυλώνα επιβίωσης της κοινωνίας μας: την αντίληψη του κάθε ανθρώπου ότι η νομιμότητα τον προστατεύει, ότι η ασφάλεια είναι κάτι το οποίο δικαιούται», ήταν η χαρακτηριστική του αναφορά απευθυνόμενος στα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.. Γι αυτό, συμπλήρωσε, «δεν πρέπει να επιτρέψετε, μικρές εικόνες αποτυχιών, αβλεψιών, αμελειών, αδιαφορίας, να αμαυρώσουν μια τεράστια προσπάθεια η οποία διεξάγεται με κίνδυνο της ζωής και της υγείας σας».
Keywords
Τυχαία Θέματα