Διακοπές νερού αύριο στη Θεσσαλονίκη

16:07 9/1/2012 - Πηγή: 24wro


Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ενημερώνει το κοινό για προβλήματα ...υδροδότησης που ενδέχεται να παρουσιαστούν αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012 σε αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα προβλήματα αναμένεται να υπάρξουν από τις 08:00 έως τις 16:00, στις οδούς 28ης
Οκτωβρίου, Μάνου Λοΐζου, Δελφών, Ομήρου, Δασκάλας Αθηνάς Τσακίρη, Πάροδο Σοφοκλέους, Ποσειδώνος, Ηφαίστου, Κνωσού, Αφροδίτης, Δ. Σωτηρίου, Δωδεκανήσου, Πάροδο Δωδεκανήσου, Αγίου Ραφαήλ, Αγίου Βασιλείου, Λυκούργου, Νίκης, Ανθοκήπων, καθώς και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Παύλου Μελά.

Οι διακοπές στην υδροδότηση των νοικοκυριών θα οφείλονται σε εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού με το υφιστάμενο δίκτυο στην οδό Ρήγα Φεραίου, από Χρυσοστόμου Σμύρνης έως Ανθοκήπων, στο Δ. Διαμέρισμα Ευκαρπίας.
Επίσης, τις ίδιες ώρες θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης αγωγού δικτύου ύδρευσης στην οδό Αριστοφάνους, από Σαλαμίνος έως Αργυροκάστρου, στον Εύοσμο. Ως εκ τούτου θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην προαναφερθείσα οδό.

Τέλος, από τις 09:00 μέχρι τις 19:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες λόγω διαρροής σε αγωγό ύδρευσης στην οδό Γεννηματά του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης. Λόγω των εργασιών θα υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Γεννηματά, Ζωοδόχου Πηγής, Κανάκη, Θρασυβούλου, Κολοκοτρώνη, Ντουρμά, καθώς και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης.
Keywords
Τυχαία Θέματα