Διατήρησε σφριγηλό σώμα & απαλό δέρμα κάθε εποχή!

14:23 21/8/2012 - Πηγή: 24wro

​Εξαφάνισε τους τρεις βασικούς «εχθρούς» της σιλουέτας σου: κυτταρίτιδα, περιττά κιλά, χαλάρωση...
και δες με ποιους καθημερινούς τρόπους θα έχεις πάντα τέλειο δέρμα!
Η κυτταρίτιδα, τα κιλά και η χαλάρωση χαλούν τη γραμμή αλλά και την ψυχική σου διάθεση σου και απειλούν τα σχέδιά σου για καυτές εμφανίσεις στην παραλία. Το Shape παρουσιάζει τις καλύτερες συμβουλές για να μπορείς με αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίσεις τον καθρέφτη και τα βλέμματα όλων γύρω σου.

1. Kυτταρίτιδα: ποιες κρέμες κάνουν δουλειά;

Οι περισσότερες
αντικυτταριτιδικές φόρμουλες περιέχουν καφεΐνη και άλλα συστατικά, τα οποία συστέλλουν δραστικά τον όγκο των λιποκυττάρων. Επιπλέον, αυτά τα προϊόντα είναι γεμάτα αντιοξειδωτικά και πεπτίδια, που μακροχρόνια, έχουν την ιδιότητα να συσφίγγουν τα ανώτερα επίπεδα της επιδερμίδας.

Έχε όμως υπόψη σου και αυτό που τονίζει η ειδικός δρ. Marten Pelle: «Από τη στιγμή που αυτές οι ειδικές κρέμες παρέχουν μόνο πρόσκαιρη περιστολή της κυτταρίτιδας, θα πρέπει να τις χρησιμοποιείς επανειλημμένα μέσα στην ημέρα και για αρκετό καιρό. Μόνο έτσι θα πετύχεις ορατό αποτέλεσμα σε σταθερή βάση».

2. Aδυνάτισμα: διώξε το λίπος χωρίς κόπο

Σίγουρα, το αδυνάτισμα δεν είναι υπόθεση της τελευταίας στιγμής. Οι μοναφαγικές δίαιτες ή οι δίαιτες πείνας εξαντλούν τον οργανισμό σου και έχουν αντίθετα αποτελέσματα, ειδικά όταν μιλάμε για κυττταρίτιδα. Ο οργανισμός σου μπαίνει σε κατάσταση σοκ και μειώνονται δραστικά οι μεταβολικοί ρυθμοί.

Καθυστερείς, δηλαδή, να κάψεις τις θερμίδες που προσλαμβάνεις, ενώ, όταν η δίαιτα τελειώνει, ξαναπαίρνεις σε σύντομο χρονικό διάστημα τα κιλά νερού και μυϊκού ιστού που έχασες. Η βοήθεια ενός εξειδικευμένου διατροφολόγου κρίνεται απαραίτητη. Με ένα υγιεινό διατροφικό πλάνο προσαρμοσμένο στα μέτρα και στις ανάγκες σου θα πετύχεις όχι μόνο καλύτερο μεταβολισμό που θα καίει τα λίπη, αλλά, κυρίως, δε θα λιμοκτονείς μάταια.

Όμως, δώσε βάση και στα ειδικά προϊόντα αδυνατίσματος, που δρουν στοχευμένα. Αναζήτησε όσα περιέχουν στη σύνθεσή τους καφεΐνη, πράσινο τσάι, κισσό, λεκιθίνη και φύκια, δηλαδή φυτικά συστατικά τα οποία επιταχύνουν το μεταβολισμό, ενώ φημίζονται για τη συσφικτική και διουρητική δράση τους. Χρησιμοποίησέ τα σε συνδυασμό με ένα κατάλληλο διατροφικό πρόγραμμα και θα διαπιστώσεις πόσο σύντομα η επιδερμίδα σου θα ξαναγίνει λεία, απαλή και ορατά πιο λεπτή.

3. Xαλάρωση: επανάφερε τη νεότητα

Δεν έχει να κάνει μόνο με τη βιολογική γήρανση, αφού παρατηρείται και σε πολλές γυναίκες κάτω των 40, κυρίως λόγω της απότομης απώλειας κιλών. Το δέρμα δηλαδή γερνά πρόωρα, η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης φθίνει τραγικά, καταλήγοντας σε μαρασμό της επιδερμίδας και σημαντική απουσία σύσφιγξης.

Με το να απλώνεις καθημερινά τα εξειδικευμένα καλλυντικά προϊόντα που περιέχουν επιλεγμένα συστατικά κατά της χαλάρωσης, όπως βιταμίνη C και Ε, ή έλαιο ή εκχύλισμα γkρέιπφρουτ, ή εκχύλισμα από κουκούτσι σταφυλιού, δε θα καταφέρεις
Keywords
Τυχαία Θέματα