ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η... αποθέωση της αφοσίωσης!

15:40 21/12/2012 - Πηγή: 24wro
Στο βασίλειο των συναισθημάτων «κατοικούν» και ο πόνος και η απώλεια...
Και συχνά οι δυο τους, περνώντας το κατώφλι της ψυχής, γεννούν τον θρήνο. Μόνο που ο πόνος, η απώλεια και ο θρήνος δεν αποτελούν ανθρώπινα συναισθηματικά προνόμια.

Τον γύρο του κόσμου κάνει από χθες η ιστορία ενός σκύλου, ο οποίος βλέποντας τη φίλη του νεκρή στο οδόστρωμα -νωρίτερα ένα αυτοκίνητο είχε χτυπήσει θανάσιμα το άτυχο τετράποδο- στάθηκε από πάνω της κλαίγοντας αρνούμενος να την εγκαταλείψει για τουλάχιστον έξι ώρες!

Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες που «μιλούν» για την αποθέωση της φιλίας και κυρίως
της πίστης αιχμαλωτίστηκαν στον φωτογραφικό φακό στη Ζανγκζού της μακρινής κινεζικής επαρχίας Φουτζιάν. Σύμφωνα με την «Daily Mail», το αρσενικό σκυλί για ώρα και με κίνδυνο να χάσει και τη δική του ζωή μάταια προσπαθούσε να «ξυπνήσει» τη νεκρή φίλη του που βρισκόταν καταμεσής του οδοστρώματος, ενώ τα αυτοκίνητα περνούσαν δίπλα του με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

«Είναι πραγματικά συγκλονιστικό, δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου κάτι τέτοιο» δήλωνε αργότερα ο Σιάο Γου, ο οποίος διατηρεί κρεοπωλείο στην περιοχή και έτυχε να γίνει μάρτυρας αυτής της μοναδικής ιστορίας. «Το σκυλί έμοιαζε σαν να προσπαθεί να την αναστήσει, γλείφοντάς το πρόσωπο και τις πληγές της, ενώ με τα πόδια του έκανε κινήσεις σαν να ήθελε να την προστατεύσει -αγκαλιάζοντάς την- από τα αυτοκίνητα που περνούσαν δίπλα του. Και δεν έφευγε λεπτό από κοντά της».

Στη συνέχεια ο Σιάο, εξηγώντας ότι συχνά έβλεπε μαζί τα δύο σκυλιά να παίζουν, πρόσθεσε ότι «το αρσενικό μάλλον βλέποντας ότι δεν μπορούσε πια να κάνει τίποτε για εκείνη, έμοιαζε να δακρύζει».

pressblog.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα