ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ: Τα βλέμματα στο Γουέμπλεϊ

10:56 12/11/2011 - Πηγή: 24wro
Η Αγγλία φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Ευρώπης και κόσμου Ισπανία στο σημαντικότερα από...
τα τέσσερα φιλικά ματς που περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι.

Ν. ΑΦΡΙΚΗ – ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ
Αγνοούν τη χαρά της νίκης στα προηγούμενα τους δύο ματς οι γηπεδούχοι. Ο νέος τους τεχνικός πρώην άσος του Ιωνικού Πίτσο έχει όλα τα αστέρια στη διάθεση του με εξαίρεση τον λαβωμένο Κουμάλο.
Έξι σερί νίκες στα ισάριθμα τελευταία τους ματς έχουν οι «ελέφαντες. Ο τεχνικός τους όμως Φρανσουά Ζαχουΐ δεν μπορεί να υπολογίζει τόσο
στον σούπερ-σταρ Ντρογκμπά όσο και τον Ντεμέλ ενώ έμειναν εκτός αποστολής οι Καντέρ Κεϊτά και Τιοτέ.

ΟΥΑΛΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ
Σημαντικά βελτιωμένη παρουσιάζεται η ομάδα του Γκάρι Σπιντ στα δύο της τελευταία ματς καθώς μετράει δύο νίκες στα ισάριθμα πιο πρόσφατα εξ αυτών. Δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Ντάνι Κόλινς, Βον και Μίχλ ενώ λαβωμένος είναι ο Τζέιμς Κόλινς.
Λόγω διαφοράς τερμάτων έμεινε στην 3η θέση του 8ου ομίλου η φιλοξενούμενη ομάδα αν και ισοβάθμισε με την Πορτογαλία και έτσι δεν μπόρεσε να έχει τη 2η ευκαιρία πρόκρισης στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012. Εκτός μάχης τέθηκαν οι Κάριου και Χέγκλι.

ΑΛΓΕΡΙΑ – ΤΥΝΗΣΙΑ
Την πρώτη τους νίκη μετά από δύο ματς πέτυχαν οι γηπεδούχοι με το εντός έδρας 2-0 επί της Νότιας Αφρικής. Εκτός μάχης οι Φαμπρ, Μεσμπά και Γκεζάλ ενώ ο Τζεμπούρ ζήτησε να μην αγωνιστεί.
Τέλος σ' ένα σερί δύο ισοπαλιών έβαλαν οι φιλοξενούμενοι με το εντός έδρας 2-0 επί του Τόνγκο. Πέραν των άσων της Εσπεράνς που έμειναν εκτός αποστολής λόγω των υποχρεώσεων της ομάδας τους στο αφρικανικό Τσάμπιονς Λιγκαπόντες θα είναι και οι Καζρί και Νουιουΐ.

ΑΓΓΛΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ
Τα «λιοντάρια» κατάφεραν σχετικά εύκολα να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης από τον 7ο όμιλο. Ο Φάμπιο Καπέλο δεν θα έχει στη διάθεση του τόσο τον Ρούνι όσο και τους Τζέραρντ, Γιάνγκ, Ρίτσαρντς, Κάρολ και Ντεφόε ενώ ανακοίνωσε ότι δεν θα χρησιμοποιήσει τον κάπτεν Τέρι που περνάει δύσκολες ημέρες κατηγορούμενος για ρατσιστική συμπεριφορά εντός αγωνιστικού χώρου σε βάρος αντιπάλου ποδοσφαιριστή.
Με οκτώ νίκες στα ισάριθμα της ματς στα προκριματικά του Euro 2012 οι φιλοξενούμενοι πήραν με τεράστια ευκολία την πρόκριση από τον 9ο όμιλο. Μοναδικοί απόντες για την ομάδα του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε οι λαβωμένοι Πέδρο και Νεγκρέδο.


bettv.gr


Keywords
Τυχαία Θέματα