Δικαστής διατάζει την παύση πωλήσεων του Galaxy Tab 10.1!

21:08 27/6/2012 - Πηγή: 24wro
H κόντρα μεταξύ Apple εναντίον Samsung καλά κρατεί...
Δικαστήριο του Σαν Φρανσίσκο αποφάσισε χθες την προσωρινή παύση πωλήσεων του Galaxy Tab 10.1, μέχρις ότου να... συζητηθεί ο ισχυρισμός της Apple, ότι η Νοτιοκορεάτικη εταιρία αντέγραψε τον σχεδιασμό του δημοφιλούς iPad.

Η
περιφερειακός δικαστής Λούση Κοχ, δήλωσε ότι, «Η μήνυση της Apple είναι πιθανόν να υπερισχύσει», τα δύο προϊόντα είναι σχεδόν πανομοιότυπα». Το Δεκέμβριο του 2011 είχε τότε αρνηθεί να διατάξει την παύση πωλήσεων, αλλά άλλαξε την απόφασή της, αφότου το Αμερικανό Δικαστήριο Εφέσεων, διέταξε την Koχ να ξανακοιτάξει την αίτηση της Apple, καθώς ο Αμερικανικός κολοσσός είχε προσκομίσει ισχυρά στοιχεία.

Το συγκεκριμένο δικαστήριο χειρίζεται υποθέσεις που αφορούν πατέντες.

Η απάντηση της Samsung ήταν, «Απογοητευτήκαμε από την απόφαση, αλλά θα πάρουμε όλα τα απαραίτητα νομικά μέτρα. Δεν περιμένουμε η απόφαση αυτή να έχει σημαντικό αντίκτυπο όσον αφορά τον κύκλο εργασιών, καθώς διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων στη σειρά Galaxy Tab.

Η χθεσινή απόφαση είναι ένα μικρό κομμάτι του παζλ της διαμάχης μεταξύ των εταιριών. Τον επόμενο μήνα στο Σαν Χοσέ συνεχίζεται η διαμάχη για άλλες παραβιάσεις πατεντών.

Η Apple επίσης έχει κατηγορήσει τη Samsung για παρόμοιες παραβιάσεις σε θέματα πατεντών σχετικές με το iPhone και αποσκοπεί στο μπλοκάρισμα της πώλησης ενός από τα smartphones της Νοτιοκορεάτικης εταιρίας στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Keywords
Τυχαία Θέματα