Δολοφονήθηκε 34χρονος Βούλγαρος από πρώην αστυνομικό στην Πάφο

19:03 8/2/2012 - Πηγή: 24wro
\ Άγριο φονικό σημειώθηκε γύρω στις 8:20 το πρωί στην τοποθεσία Σπηλιά του Μαύρου στην Τάλα. Θύμα είναι 34χρονος Βούλγαρος, ο οποίος διέμενε τα... τελευταία χρόνια στην Κύπρο και ενώ βρισκόταν στην οικία του στην Τάλα δέχθηκε πυροβολισμό από 63χρονο Κύπριο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Νίκος Τσαππής ανέφερε ότι τον άτυχο Βούλγαρο φέρεται να πυροβόλησε 63χρονος πρώην αστυνομικός, μόνιμος κάτοικος Τάλας για ξεκαθάρισμα προσωπικών
λογαριασμών, αφού όπως είπε, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα διατηρούσε δεσμό με συγγενικό του πρόσωπο. Τη σκηνή του φόνου απέκλισαν περιπολικά της Αστυνομίας και διεξάγονται έρευνες.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Νίκος Τσαπής, ο 63χρονος συνελήφθη λίγο αργότερα από την Αστυνομία που τον εντόπισε μετά από πληροφορίες.

Μετά το άκουσμα πυροβολισμών στην οικία του 34χρονου Βούλγαρου δημιουργήθηκε πανικός μεταξύ των κατοίκων της κοινότητας Τάλας, οι οποίοι έσπευσαν στη σκηνή για να δουν τι ακριβώς έγινε. Ο 34χρονος διέμενε στην περιοχή με Κύπρια φίλη του.
Keywords
Τυχαία Θέματα