Δρακουλάκη: Oι άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής της!

20:05 20/5/2011 - Πηγή: 24wro
Για τα παιδικά της χρόνια και την πρώτη της επαφή με την υποκριτική μίλησε...
μεταξύ άλλων, η Αντιγόνη Δρακουλάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ως καλεσμένη στο «Πρωινό Mou».


Ειδικότερα η ηθοποιός, μεταξύ άλλων και με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που την διακατέχει, μίλησε για:


 Τα παιδικά της χρόνια και την οικογένειά της:


«Ήμουν στην Κρήτη. Mεγάλωσα σε μια τρομερή οικογένεια. Οι γονείς μου
είναι πάρα πολύ καλοί άνθρωποι –είμαι πολύ τυχερή. Έχω και τρία αδέλφια. Μεγάλωσα ελεύθερη, με πολλή αγάπη, αλλά με υπευθυνότητα, με κρίση, με λογική. (…) Δούλευα από πολύ μικρή στα κτήματα που είχαμε. Μέχρι και όταν ήμουν ηθοποιός, πήγαινα ακόμα στα κτήματα».


 Την πρώτη της επαφή με την υποκριτική:


«Ξεκίνησε όλο αυτό από μια τρέλα παιδική. Ήθελα να παίξω σε ένα παιδικό σχήμα και γκρίνιαζα. Και ο μπαμπάς μου για να με “ξεφορτωθεί” τους είπε “πάρτε την και κρατήστε την μια μέρα”. Και τελικά κάθισα χρόνια. Ήταν ένας πολιτιστικός σύλλογος. (…) Ξεκίνησα λοιπόν έτσι. Ήμουν στην Δ΄ δημοτικού και ποτέ δεν σταμάτησα».




Τη ζωή της στην Αθήνα:


«Έχω διδάξει ένα φεγγάρι στην Εράσμειο Ελληνογερμανική σχολή. (…) Η μαμά μου ποτέ δεν ήθελε να αγοράσω σπίτι στην Αθήνα γιατί νόμιζε πάντα ότι σε ένα χρόνο θα έφευγα και θα γυρνούσα πίσω».




Τα «Μυστικά της Εδέμ»:


«Νιώθω τυχερή που, σε αυτή τη συγκυρία, εμείς βρεθήκαμε εδώ. Είναι και τύχη. Την ίδια στιγμή, ξαναλέω πως για να γίνει αυτή η δουλειά έτσι, έχει πολύ μόχθο. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Κανείς δεν καβάλησε το καλάμι και “έφυγε”».




Την ευτυχία:


«Για μένα, η μεγαλύτερη ευτυχία είναι οι φίλοι. Οι φίλοι, που τελικά γίνονται οικογένεια. Και με την “Εδέμ” έχω πάρει πολλή αγάπη και νομίζω ότι έχω κάνει φίλους αρκετούς».
Keywords
Τυχαία Θέματα