Δραματικά μάτια για όλη τη βραδιά

22:51 17/12/2011 - Πηγή: 24wro
Το μακιγιάζ Sugarfrosted της Clinique για τα Χριστούγεννα έχει... τα δύο απαραίτητα της εποχής: ένταση και λάμψη.Αυτό το χειμώνα τα μάτια θέλουν ένταση στο μακιγιάζ και καθώς πλησιάζουμε στις γιορτές προστίθεται άλλο ένα βασικό συστατικό, η λάμψη. Δεν είναι απλά το μακιγιάζ, είναι το καλύτερο αξεσουάρ της εμφάνισης σας!
Η ένταση στα μάτια και ένα άγγιγμα λάμψης, είναι τα βασικά συστατικά της νέας συλλογής μακιγιάζ Sugarfrosted της Clinique
που θα κάνει τις νύχτες που έρχονται πιο γεμάτες και ζωντανές. Με δύο λόγια αυτή η πρόταση θέλει μολύβι ματιών με ένταση και βλεφαρίδες με όγκο και πλούσιο χρώμα που θα διαρκέσει όλη τη νύχτα.
Το Quickliner for Eyes Intense Limited edition στις αποχρώσεις Intense Plum, Intense Midnight, Frosty Chocolate και Frosty Charcoal μαζί με τις σκιές Lid Smoothie Eyeshadow που μετατρέπουν τις αποχρώσεις τους σε σταγόνες φροντίδας με μία αίσθηση δροσερής ενυδάτωσης και χαρίζουν σταθερό αποτέλεσμα για οκτώ ώρες εγγυώνται η ένταση στα μάτια να μείνει αναλλοίωτη. Οι αποχρώσεις των σκιών είναι οι Sassy-Fras, Pinkgo Biloba, Born Freesia και Salt and Pepper.
Το look ολοκληρώνεται με την High Impact Mascara σε μια limited edition συσκευασία και μια limited edition απόχρωση, την Brightening Black που προσφέρει υπέροχο, έντονο, glamorous βλέμμα άμεσα, με μακριές, πυκνές.

queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα