Ε. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ: Ζω με 1000 ευρώ το μήνα

15:16 21/11/2011 - Πηγή: 24wro
Στην Πρωινή Μελέτη μίλησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη για την αναβολή του γάμου της με τον σύντροφό της ...
Νικηφόρο Χαραγκιώνη, καθώς και για το σίριαλ «Η Ζωή της Άλλης». Παράλληλα, η 33χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο μισθός της, είναι χίλια ευρώ το μήνα.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη φέτος συνεργάζεται με τον Σπύρο Ευαγγελάτο στο Εθνικό Θέατρο όπου «ανεβάζουν» το έργο του Πάυλου Μάτεσι, «Ο βασιλικός». Η ηθοποιός ομολόγησε ότι τα μοναδικά έσοδα που έχει αυτή τη στιγμή είναι ο μισθός της από το θέατρο:
«Αυτή τη στιγμή ο μισθός μου είναι χίλια ευρώ από το Εθνικό Θέατρο και ζω καλά τη στιγμή που ξέρω ότι άλλοι άνθρωποι στις μέρες μας δεν ζουν καλά και έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν έχουν καν τη δουλειά τους». Ωστόσο η γνωστή ηθοποιός παραδέχθηκε πως έχει βάλει κάποια χρήματα «στην άκρη» από τις δουλειές που έχει κάνει στην τηλεόραση τα τελευταία δέκα τρία χρόνια.

Χωρίς φυσικά να αποκαλύψει το παραμικρό για το φινάλε της επιτυχημένης σειράς του Mega «Η Ζωή της Άλλης» η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε για το ρόλο που υποδύεται: «Η Ελπίδα αλλάζει πάρα πολύ. Την είδαμε αρχή-αρχή, ήταν ένα κοριτσάκι καλοπροαίρετο, αγαθό. Αυτή την τελευταία σεζόν του σίριαλ η Ελπίδα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και αντιμετωπίζει την Ξένια ως ίσο προς ίσο».

Η 33χρονη ηθοποιός έχει δηλώσει και στο παρελθόν πως θέλει να γίνει μητέρα. Πρώτα όμως περιμένει τον θρησκευτικό γάμο της με τον σύντροφό της Νικηφόρο Χαραγκιώνη, ο οποίος αναβλήθηκε όταν έφυγε από τη ζωή πρόσωπο από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον: «Το αναβάλαμε για κάποια οικογενειακά δυσάρεστα θέματα. Θέλαμε να το κάνουμε τελείως χαλαρά με φίλους, οικογένεια, τίποτα τρομερό (…) ελπίζω μέσα στον επόμενο χρόνο να καταφέρουμε να κάνουμε ένα θρησκευτικό γάμο γιατί ο πολιτικός δεν έχει και κάποιο νόημα» τόνισε.
Keywords
Τυχαία Θέματα