Έμπνευση από... Αλεξάνδρεια!

19:11 1/10/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Βαγγέλης Νεαμονίτης που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Αίγυπτο, είναι... σύμφωνα με πληροφορίες ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την πρόταση της Arboris Capital για τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τον επιχειρηματία Γιώργο Γεωργίου, ο οποίος μετέφερε στον Δημήτρη Γόντικα την πρόταση, η πολυεθνική η οποία ενδιαφέρεται για το «τριφύλλι» αποτελείται από τον ίδιο και τρία ακόμα άτομα, τα ονόματα των οποίων δεν είχαν
δει το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για μiα γυναίκα διπλωμάτη, έναn Άραβα στέλεχος τράπεζας, καθώς και έναν Έλληνα ο οποίος δραστηριοποιείται στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου.

Ο τελευταίος λοιπόν είναι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Βαγγέλης Νεαμονίτης, ο οποίος αποτελεί τον εμπνευστή του οράματος για την απόκτηση του Παναθηναϊκού, με τον ίδιο να είναι από μικρός... άρρωστος με το Tριφύλλι και να έχει ζήσει από κοντά και το Γουέμπλεϊ, όπως ισχυρίστηκε σε μια αποστροφή του λόγου του και ο Γεωργίου.

Ο Νεαμονίτης είναι πλοιοκτήτης και επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται εδώ και αρκετές δεκαετίες στην Αίγυπτο, έχοντας πολλές σχέσεις με τη Μέση Ανατολή και φαίνεται ότι εκείνος κίνησε τα νήματα και ενεργοποίησε και τους υπόλοιπους, προκειμένου να καταλήξουμε στη χθεσινή πρόταση της πολυεθνικής!
Keywords
Τυχαία Θέματα