Έδειξε 11άδα για Αρμενία ο Σάντος

20:43 28/5/2012 - Πηγή: 24wro
Με αλλαγές θα παραταχθεί η Εθνική στο δεύτερο ...
και τελευταίο φιλικό παιχνίδι της στην Αυστρία, απέναντι στην Αρμενία (31/5), όπως φάνηκε από την προπόνηση της Δευτέρας (28/5). Ο Τοροσίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.
Διαφοροποιημένη αναμένεται να παρουσιαστεί η Εθνική ομάδα της χώρας μας στο επόμενο φιλικό παιχνίδι της, επί αυστριακού εδάφους, κόντρα στην Αρμενία (31/5). Από τη μία ο τραυματισμός του Τοροσίδη και από την άλλη η καλή εμφάνιση του Φορτούνη στο φιλικό
με την Σλοβενία, τον... υποχρεώνουν να παρατάξει μια διαφορετική 11άδα.
Εκτός σοβαρού απρόοπτου, στην αμυντική γραμμή θ’ αγωνιστούν από αριστερά προς τα δεξιά οι: Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος. Η τριάδα των χαφ θα είναι η αντίστοιχη του φιλικού με την Σλοβενία, δηλαδή θα την αποτελούν οι: Κατσουράνης, Μανιάτης και Καραγκούνης, ενώ διαφορετική θα είναι η αντίστοιχη επιθετική, με τον Φορτούνη να παίρνει τη θέση του Σαμαρά. Ο ποδοσφαιριστής της Καϊζερσλάουτερν θ’ αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ο Νίνης στη δεξιά πλευρά και ο Σαλπιγγίδης στην κορυφή της επίθεσης. Για τη θέση του τερματοφύλακα, τέλος, πιθανότερος είναι και πάλι ο Κώστας Χαλκιάς, ενώ πιθανότητες έχουν και οι Γκέκας και Φωτάκης, οι οποίοι αντικατέστησαν, κατά τη διάρκεια του «διπλού» τους Σαλπιγγίδη και Μανιάτη.
Πάτησε χορτάρι ο ΤοροσίδηςΕπιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της Εθνικής σχετικά με την πρόοδο της αποθεραπείας του Βασίλη Τοροσίδη. Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού πάτησε γήπεδο στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (28/5) και έκανε κάποιες ασκήσεις με τον γυμναστή της ομάδας, Νεκτάριο Πανταζή.
Όπως όλα δείχνουν ο Βασίλης Τοροσίδης θα είναι κανονικά στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος για το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την Πολωνία, αν και ασφαλέστερες εκτιμήσεις θα μπορούν να γίνουν τις επόμενες μέρες.

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα