Έδερνε την φίλη του… και οι θαμώνες γελούσαν!

05:33 5/3/2012 - Πηγή: 24wro
Απίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμού γυναίκας αλλά και πρωτοφανής αδιαφορία του κόσμου...

Όλα αυτά το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής σε καφετέρια της πλατείας των Υψηλών Αλωνίων. Το περιστατικό συνέβη την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση.
Το ζευγάρι καθόταν σε μαγαζί της πλατείας απολαμβάνοντας καφέ. Το κατάστημα ήταν γεμάτο θαμώνες ενώ έξω από την καφετέρια πηγαινοερχόταν πλήθος κόσμου. Κάποια στιγμή το ζευγάρι άρχισε να τσακώνεται.
Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και δεν άργησαν να λογομαχούν με δυνατή φωνή τραβώντας τα βλέμματα των διπλανών τους. Κανείς
δεν έδωσε σημασία αφού οι πάντες θεωρούσαν ότι σε λίγο το ζευγάρι θα τα... έβρισκε. Ποιος να φανταζόταν τη συνέχεια η οποία ήταν άκρως βίαιη. Κι αυτό γιατί μετά τη λογομαχία, το ζεύγος πέρασε στα σκουντήματα και τα σπρωξίματα, ενώ ακόμα κάθονταν στο τραπέζι τους.
Μετά από λίγο, ο σύντροφος της κοπέλας σηκώθηκε εξαγριωμένος, την έπιασε από τα μαλλιά κι άρχισε να την τραβά έξω από το χώρο των τραπεζοκαθισμάτων βγάζοντάς την στη μέση του δρόμου.
Η νεαρή ούρλιαζε από τους πόνους και φώναζε, όμως εκείνος συνέχισε στο ίδιο σκηνικό. Τραβώντας την με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη προς την απέναντι πλευρά του πεζοδρομίου.
Σε αυτή την επίπονη διαδρομή τα πράγματα χειροτέρεψαν αφού ο νεαρός άρχισε και τα χτυπήματα, με δυνατές σφαλιάρες στο κεφάλι και χαστούκια στο πρόσωπο της νεαρής συντρόφου του! Μόλις μάλιστα την ανέβασε πάνω στην πλατεία συνέχισε να τη χαστουκίζει φωνάζοντάς της και απαιτώντας της να μην του ξαναμιλήσει άσχημα. Η νεαρή είχε γονατίσει για να αποφύγει τα χτυπήματα αλλά ο ίδιος συνέχισε απτόητος...
Αδιαφορούσαν και... γελούσαν!
Το συμβάν ξυλοδαρμού προκάλεσε οργή σε πολλούς. Όμως εκείνο που προκαλεί εξίσου το ίδιο είναι και η αδιαφορία των περαστικών. Κανείς δεν τόλμησε να επέμβει για να χωρίσει το θερμόαιμο ζευγάρι και να αποφευχθούν τα χτυπήματα σε βάρος του νεαρού κοριτσιού.
Άπαντες παρακολουθούσαν την όλη σκηνή δίχως να βγάζουν άχνα στην κυριολεξία. Και το ακόμα χειρότερο; Ήταν το γεγονός ότι σε κάποιες από τις παρέες των νεαρών θαμώνων της καφετέριας, δεν έλειψαν κι εκείνοι που... απλώς γελούσαν με το όλο συμβάν. Απίστευτο κι όμως αληθινό...
Keywords
Τυχαία Θέματα