Εγκαταλείπει ο Παναθηναϊκός την προσπάθεια για τον Μπατίστ

14:16 25/12/2012 - Πηγή: 24wro
Μόνο με... θαύμα θα ντυθεί εκ νέου στα «πράσινα», τουλάχιστον τη...
δεδομένη χρονική στιγμή, ο Μάικ Μπατίστ. Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός παραδέχονται ότι όντως υπήρχε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αμερικανού σέντερ, σε περίπτωση που έμενε ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε.

Εντούτοις, όπως επισημαίνουν, ο 35χρονος άσος δεν σκοπεύει να λύσει το διετές συμβόλαιό του με τον τουρκικό συλλόγου, ύψους 2 εκατομμυρίων
δολαρίων συνολικά.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται ο «μπουλντόζας» δεν είναι διατεθειμένος να... χαρίσει χρήματα στην τουρκική ομάδα, παρά το γεγονός ότι δεν περνάει καλά στην Κωνσταντινούπολη, δεδομένου ότι ο ρόλος του είναι υποβαθμισμένος στο συγκρότημα του Πιανιτζιάνι.

Έτσι λοιπόν, με τον χρόνο να πιέζει, αφού μέχρι την Τετάρτη θα πρέπει να δηλωθούν οι μετεγγραφές στην Euroleague, εν όψει του «ΤOP-16», οι «πράσινοι», φαίνεται πως εγκαταλείπουν την προσπάθεια για την επιστροφή του Μπατίστ στο ΟΑΚΑ.

Άλλωστε, μέχρι τότε θεωρείται απίθανο με δεδομένη την πρόθεση του Μπατίστ να αποζημιωθεί σε περίπτωση, που η Φενέρ του ζητήσει να λύσουν την συνεργασία τους, να έχουν ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.
Keywords
Τυχαία Θέματα