Είχε σεξουαλική σχέση με… ένα δελφίνι

00:00 28/9/2011 - Πηγή: 24wro
Ο 60χρονος Malcolm Brenner έγραψε πρόσφατα...
το βιβλίο «Υγρή Θεά», ένα νέο βιβλίο για μία εννέα μηνών σεξουαλική σχέση ενός άνδρα με ένα δελφίνι …






μια υπόθεση που φέρει «εντυπωσιακό βαθμό ομοιότητας» στο δικό του ειδύλλιο που είχε παλαιότερα με δελφίνι.
Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι ο ίδιος ξεκίνησε τη σχέση του με ένα δελφίνι που ονομάζεται Dolly παλαιότερα το…
1970, όταν ήταν 20 ετών. Ο Brenner ήταν δευτεροετής φοιτητής στο New College της Florida στην Sarasota. Ένας συγγραφέας προσέλαβε τον Brenner να βγάλει φωτογραφίες για ένα παιδικό βιβλίο για το σόου με δελφίνια που γίνεται σε ένα πάρκο ψυχαγωγίας στο κοντινό Nokomis. Του δόθηκε δωρεάν πρόσβαση στο πάρκο και εισήχθη στο προσωπικό.
Αν θέλουμε να πιστέψουμε αυτά που λέει ο Brenner ισχυρίζεται ότι το δελφίνι ξεκίνησε να τον φλερτάρει πρώτο.
Αρχικά, «έγινε όλο και πιο επιθετική», δήλωσε ο Brenner, ο οποίος ζει στο Punta Gorda της Φλόριντα «Αυτή ωθούνταν πάνω στο σώμα μου.»
Αλλά με την πάροδο του χρόνου, η Dolly έγινε πιο «απαλή», ισχυρίστηκε.
«Διαπίστωσα ότι αυτό ήταν εξαιρετικά ερωτικό», δήλωσε ο Brenner. «Είναι σαν να είσαι με μια τίγρη ή μια αρκούδα. Αυτό είναι ένα ζώο που θα μπορούσε να σας σκοτώσει σε δύο δευτερόλεπτα, αν το ήθελε.»
Μετά από περίπου εννέα μήνες, το πάρκο ψυχαγωγίας Floridaland πωλήθηκε για να γίνει κατοικία.
Η αγαπημένη του στάλθηκε στο Oceanarium του Gulfport, ενώ αυτός εγγράφηκε στο Evergreen State College στην Ουάσιγκτον.
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν την υπόθεση του από τις αρχές της Φλόριντα. Το πάρκο έκλεισε το 1971. Ωστόσο, ιστορικές φωτογραφίες και φυλλάδια που υπάρχουν στο αρχείο τα οποία δείχνουν ότι υπήρχε ένα μια ατραξιόν με πισίνα στο πάρκο ψυχαγωγίας.
«Είχα κάθε πρόθεση να πάω να επισκεφθώ το δελφίνι, όταν ήμουν στο Νότο, αλλά δεν λειτούργησε με αυτόν τον τρόπο», δήλωσε ο Brenner. «Έχω μάθει με σκληρό τρόπο ότι τα δελφίνια είναι ‘κινητή περιουσία’, και πολύ περισσότερο συναισθηματικά ευάλωτα από ό, τι είχα ποτέ φανταστεί.»
Ο Brenner δήλωσε πως η Dolly πέθανε περίπου εννέα μήνες μετά την τελευταία φορά που την είδε.
«Είχα ένα ζωντανό όνειρο εκείνη τη στιγμή σχετικά με το ότι τα δελφίνια πεθαίνουν σε σκοτεινό περιβάλλον το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν εντυπωσιακά παρόμοιο με το Oceanarium όπου πραγματικά πέθανε,» είπε ο Brenner.
Φαίνεται ότι η σχέση του Brenner δεν είναι εναντίον κάποιου νόμου. Στη Φλόριντα πέρασε μόνο ένας νόμος που απαγορεύει την κτηνοβασία αυτό το έτος, μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες.
Αλλά ο Δρ Denise Herzing του πρότζεκτ Wild Dolphin, το οποία ερευνά την επικοινωνία μεταξύ δελφινιών και ανθρώπων, είπε ότι ένα βιβλίο που κάνει να φαίνεται ρομαντική μια σεξουαλική σχέση μεταξύ ανθρώπου και δελφινιού θα μπορούσε να στείλει ένα επικίνδυνο μήνυμα.
«Το να ‘δοξάζεις’ την ανθρώπινη-σεξουαλική αλληλεπίδραση με άλλα είδη δεν είναι σωστό για την υγεία και τη
Keywords
Τυχαία Θέματα