Είπε ψέματα ότι τον λήστεψαν και έβαλε χέρι στη δουλειά του αφεντικού του!

14:38 16/4/2012 - Πηγή: 24wro
Το περιστατικό έγινε στην Θεσσαλονίκη...
όταν ένας 35χρονος υπάλληλος πρακτορείου ΠΡΟ-ΠΟ, ενημέρωσε τηλεφωνικά το κέντρο της Άμεσης Δράσης, αναφορικά με ένοπλη ληστεία σε βάρος του από δήθεν τρεις δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του πρόσωπου τους και πιστόλια, η οποία έλαβε χώρα μερικά λεπτά πριν πάρει την Αστυνομία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Καλαμαριά, όπου εργάζεται από το 2007.

Ειδικότερα, ανέφερε ότι με την απειλή όπλων,
οι δράστες αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 34.000 €, προερχόμενο από τις εισπράξεις. Όπως προέκυψε από την έρευνα, δράστης κατήγγειλε ψευδώς την σε βάρος του ληστεία, με σκοπό να ιδιοποιηθεί παράνομα το ποσό των 27.333 €, το οποίο προερχόταν από τις εισπράξεις και όφειλε να καταβάλει χθες το μεσημέρι στον ΟΠΑΠ, μέσω λογαριασμού τραπέζης, επ’ ονόματι του ιδιοκτήτη.

Επιπρόσθετα, πρόεκυψε, ότι η παραπάνω πράξη τελέστηκε εν αγνοία του ιδιοκτήτη. Κατασχέθηκαν, το ποσό των 5.908 €, δελτία στοιχηματισμού με κέρδη 10.581 €, λαχνοί εθνικού με κέρδη 240 € και δελτίο τυχερού παιχνιδιού με κέρδη 731 €, τα οποία αποτελούν μέρος του υπεξαιρεθέντος χρηματικού ποσού των 27.333 €. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα.

tsekouratoi.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα