Έκλεισε η έρευνα για την Proton Bank

18:57 30/1/2012 - Πηγή: 24wro
Κλείνει η έρευνα του Εισαγγελέα... Πρωτοδικών Γιάννη Δραγάτση για την υπόθεση των επισφαλών δανείων, που χορήγησε η Proton Bank σε εταιρίες συμφερόντων του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, καθώς σήμερα έκλεισε και οποιαδήποτε διαπραγμάτευση του επιχειρηματία με την νέα τράπεζα για την επιστροφή ποσού 393 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο Εισαγγελέας
ανέμενε σήμερα τον κ. Λαυρεντιάδη, που, μετά από έξι αναβολές, επρόκειτο να καταθέσει ως ύποπτος για την διάπραξη κακουργηματικού χαρακτήρα αδικημάτων. Σήμερα όμως οι συνήγοροί του ζήτησαν και άλλη αναβολή, επικαλούμενοι διαπραγμάτευση του επιχειρηματία με την νέα Proton, για την επιστροφή ποσού 393 εκατομμυρίων ευρώ, που ελήφθησαν την περίοδο που ο ίδιος ο κ. Λαυρεντιάδης ήταν στο ΔΣ της τράπεζας, ως δάνεια σε εταιρίες, που εξυπηρετούσαν συμφέροντα του. Η εισαγγελία αρνήθηκε το αίτημα και η δικογραφία έκλεισε χωρίς κατάθεση του κ. Λαυρεντιάδη.
Μήπως και εδώ κρύβεται κάποιο οικονομικό παιχνίδι και για αυτό ο κ. Λαυρεντιάδης δεν θέλει να δώσει κατάθεση; Γιατί 400 εκατομμύρια ευρώ σε επισφαλή δάνεια, κάθε άλλο παρά συμφέρουσα, επαγγελματική, οικονομολογική κίνηση είναι…

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα