ΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ο ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ!

16:28 18/4/2012 - Πηγή: 24wro
Έξαλλοι με τον Φίλιππο Πετσάλνικο είναι οι βουλευτές καθώς ο Πρόεδρος της Βουλής...
με τη διάλυση του Κοινοβουλίου τους έκοψε τις τηλεφωνικές ατέλειες. Ως γνωστόν ένα από τα παραδοσιακά προνόμια των βουλευτών είναι η τηλεφωνική ατέλεια που τους δίνει το δικαίωμα να πραγματοποιούν όσα τηλεφωνήματα θέλουν χωρίς να πληρώνουν λογαριασμό. Με τη διάλυση όμως της Βουλής οι βουλευτές
ενημερώθηκαν ότι ατέλεια τέλος, και πως όσα τηλεφωνήματα κάνουν την προεκλογική περίοδο θα τα πληρώσουν από την τσέπη τους.

Το πλήγμα όπως καταλαβαίνετε ήταν τεράστιο καθώς ειδικά σε αυτές τις εκλογές οι οποίες αναμένονται "ήσυχες" το τηλέφωνο και η προσωπική επαφή αποτελούσε το σίγουρο και φτηνό όπλο των υποψηφίων. Όσοι μάλιστα επικοινώνησαν με τον Φ.Πετσάλνικο ζητώντας του εξηγήσεις καθώς δεν θυμούνταν να έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν εισέπραταν την απάντηση πως η σύμβαση για τις ατέλειες διακόπτεται με την προκήρυξη των εκλογών. Όπως λένε όμως οι απλοί βουλευτές, αυτοί που βρίσκονται σε προνομιακή θέση είναι οι Υπουργοί, οι οποίοι έχουν στήσει τα πολιτικά τους αρχηγεία στα Υπουργεία και κάνουν από εκεί τα τηλεφωνήματά τους τζάμπα.

apospasma.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα