Εκτός αποστολής για Ατρόμητο ο Κουίνσι!

12:53 15/5/2012 - Πηγή: 24wro
Μια απρόσμενη απώλεια έχει ο Παναθηναϊκός ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο, καθώς ο Κουίνσι προπονήθηκε ατομικά ...
σήμερα (15/05) και ο Ζεουάλδο Φερέιρα αναγκάστηκε να μην τον συμπεριλάβει στα πλάνα του! Κανονικά στην 18άδα ο Νίνης, ξανά μέσα και ο Λαγός.Πιο σοβαρό απ’ ότι αρχικά είχαν εκτιμήσει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού
το σφίξιμο στον δικέφαλο με το οποίο αποχώρησε από το ΟΑΚΑ για… σουβενίρ ο Κουίνσι Οβούσου μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Τόσο, μάλιστα, που αναγκάζει τον Γκανέζο μεσοεπιθετικό να χάσει το αυριανό (16/05) ματς του «τριφυλλιού» με τον Ατρόμητο!
Ο Κουίνσι προπονήθηκε ατομικά σήμερα (15/05), λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στο δεξί πόδι του και ως εκ τούτου ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον «έκοψε» από την αποστολή για το Περιστέρι. Μόνος του έκανε και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, ενώ Νίκος Σπυρόπουλος και Γκέργκελι Ρούντολφ υποβλήθηκαν σε θεραπεία.
Και οι τέσσερις προαναφερθέντες αλλά και οι Σεμπάστιαν Λέτο, Στέργος Μαρίνος, Γιώργος Ιωαννίδης, Ματίας Μπιάρσμιρ, Στέφανος Καπίνο, Σπύρος Φουρλάνος και Αλέξανδρος Ταμπάκης έμειναν εκτός 18άδας από τον Πορτογάλο τεχνικό του Παναθηναϊκού...
Σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα των «πράσινων» τώρα, αυτό περιελάμβανε αρχικά το καθιερωμένο ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις κατοχής της μπάλας «πέντε εναντίον δυο» και τέλος οικογενειακό δίτερμα.

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα