Εκτός λειτουργίας τα αντλιοστάσια λόγω... ποντικών

23:55 5/5/2011 - Πηγή: 24wro
Λίγο πριν την άρδευση τεράστιων εκτάσεων καλλιεργειών, ενόψει καλοκαιριού, εκτός... λειτουργίας έχουν τεθεί μεγάλα αντλιοστάσια.

Ο λόγος, είναι η δράση σπείρας κλεφτών οι οποίοι πρόσφατα «κτύπησαν» για τρίτη φορά σε αντλιοστάσια της Ηπείρου, αυτή την φορά, στον Ωρωπό Πρέβεζας, αφαιρώντας μεγάλη ποσότητα καλωδίων χαλκού.

Οι δράστες, έκλεψαν από αντλιοστάσιο του ΤΟΕΒ (Τοπικός Οργανισμός Έγγειων Βελτιώσεων) Λάμαρης, καλώδια και χαλκό, προκαλώντας ζημιά που ανέρχεται περίπου στο ποσό των 200.000
ευρώ. Είχαν προηγηθεί παρόμοιες κλοπές σε μεγάλα αντλιοστάσια των Ιωαννίνων.

Τόσο στην περιοχή της Πρέβεζας, όπως και των Ιωαννίνων, έχουν γίνει καταγγελίες στην αστυνομία για αθίγγανους που με φορτηγά περιφέρονται συγκεντρώνοντας οτιδήποτε το μεταλλικό που στη συνέχεια πωλούν σε χυτήρια. Η αστυνομία όμως, εξετάζει όλες τις περιπτώσεις, και έχει αυξήσει τους ελέγχους της και σε άλλα μεγάλα αντλιοστάσια που είναι διάσπαρτα σε όλη την Ήπειρο. Το ενδιαφέρον της στρέφεται επίσης και σε διάφορα χυτήρια -κυρίως χαλκού- τα οποία αγοράζουν τον κλεμμένο χαλκό, παρ’ ότι γνωρίζουν ότι είναι κλεμμένος, κι αυτό γιατί είναι ακριβό μέταλλο που το αγοράζουν φθηνά από τους δράστες.
Keywords
Τυχαία Θέματα