Εκτός πάλι ο Κουίνσι

15:57 28/4/2012 - Πηγή: 24wro
Εκτός του κανονικού προγράμματος προπόνησης του Παναθηναϊκού, για μία ακόμη ημέρα, έμεινε ο Κουίνσι...
Ο Γκανέζος άσος, εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δεξί προσαγωγό, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στην πρεμιέρα των Play-Off της Super League με αντίπαλο τον Ατρόμητο, να μην μπορεί
να θεωρείται δεδομένη από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς όλα θα κριθούν τη Δευτέρα.

Πάντως, πέρα από τον Κουίνσι, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Γιώργος Ιωαννίδης, ο οποίος επίσης δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Μοιραία λοιπόν, ο Φερέιρα, δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τη βασική ενδεκάδα που θα παρατάξει στην κόντρα με το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη, που θα προέρχεται πάντως από τον τελικό Κυπέλλου, στον οποίο και θα καταναλώσει αρκετή ενέργεια.
Όσο για το τι σκέφτεται ο Πορτογάλος τεχνικός για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο; Ο Φερέιρα, δεν θέλει να αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα του και έχει ως μοναδικό στόχο του τη νίκη, που θα φέρει τον Παναθηναϊκό ακόμη πιο κοντά στην συμμετοχή του στα προκριματικά του επόμενου Champions League, ανεξάρτητα με το τι πρόκειται να γίνει στον διοικητικό τομέα. Το μόνο... σίγουρο πάντως, είναι το ότι ο Φερέιρα θα είναι πάνοπλος για τη μάχη με την ομάδα του Γιώργου Δώνη, καθώς με εξαίρεση τον Κουίνσι που είναι αμφίβολος, όλοι οι άλλοι βασικοί του παίκτες είναι σε θέσεις... μάχης.
sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα