Έλενα Παπαρίζου -Τόνυ Μαυρίδης: Ο άγνωστος πόλεμος

12:35 3/7/2011 - Πηγή: 24wro
Από την ημέρα που έγινε γνωστός ο χωρισμός τους, είναι πολλά τα σενάρια που μιλούν...
για τους λόγους που οδήγησαν την Έλενα Παπαρίζου και τον Τόνυ Μαυρίδη... στο τέλος μετά από δώδεκα χρόνια.

Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα όμως, εκείνο που δεν ξέρουν πολλοί είναι πως ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι ακόμα και μέχρι σήμερα εκτυλίσσεται ένας απίστευτος πόλεμος. Και ο κύριος λόγος είναι πως ο χωρισμός τους προήλθε λόγω της απόφασης της Έλενας να αλλάξει μάνατζερ, κοινώς να απολύσει τον μέχρι τότε αγαπημένο της με τον οποίο χάραζε κοινή πορεία και επαγγελματικά.

Το ίδιο δημοσίευμα
υποστηρίζει πως η τραγουδίστρια, η οποία σίγουρα αυτή τη στιγμή βάζει πάνω απ’ όλα τη δουλειά της, αφού η δημοτικότητά της βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα σε πολλές χώρες της Ευρώπης, ήδη έχει βρει τον Σουηδό «αντικαταστάτη» του Τόνυ σε θέματα που αφορούν το management και την προώθηση της καριέρας της.

«Η Ελενα αισθάνεται πολύ όμορφα στη Σουηδία όχι μόνο γιατί εκεί βρίσκεται το πατρικό της σπίτι αλλά και γιατί είναι η χώρα όπου έκανε τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα. Ο,τι άσχημο ήταν να περάσει από αυτόν τον επώδυνο χωρισμό το πέρασε πριν από λίγο καιρό, όταν κανένας δεν γνώριζε ότι η σχέση της με τον Τόνυ είχε φτάσει στο τέλος.

Τώρα, θέλει να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα της και, γιατί όχι, και στην προσωπική της ζωή με καινούργιους συνεργάτες και φίλους που την εκτιμάνε πολύ από τη Σουηδία…» αποκαλύπτουν οι ίδιες πηγές.

gossip-tv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα