ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΣΕ ΣΑΡΚΟΖΙ -ΜΕΡΚΕΛ

13:45 10/10/2011 - Πηγή: 24wro
Άγριο δούλεμα και μάλιστα με διπλό γαζί...
από γνωστό Έλληνα Αστρολόγο στους Σαρκοζί - Μέρκελ «, καθώς σε συνέντευξή του σε Γαλλικό ιντερνετικό κανάλι , τους τα έχωσε για τα καλά .

Συγκεκριμένα στην συνέντευξή του ο Αστρολόγος Κώστας Διαμαντής , ακούστηκε να λέει:

" Στον Νικολά και την Άγγελα που συναντώνται κάθε Παρασκευοσαββατοκύριακο δήθεν για να σώσουν την Ελλάδα,
το ευρώ
και την Ευρωπαϊκή ένωση, πάει γάντι η έκφραση «Το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής » που συνηθίζουμε να λέμε στη χώρα μου σε αυτές τις περιπτώσεις

Σαρκοζί και Μέρκελ είναι πιόνια προς κατανάλωση στην Παγκόσμια σκακιέρα γι' αυτό μην πιστεύετε αυτά που λένε. Γνωρίζουν πολύ καλά τι έχει προαποφασιστεί και σε πιο σκουπιδοντενεκιέ θα καταλήξουν τα δυσβάστακτα μέτρα που μαζί με το Δ.Ν.Τ. θέλησαν να επιβάλουν στην Ελλάδα .

Απλά , Άγγελα και Νικολά εκτελούν πιστά ως πειθήνια όργανα τις εντολές που τους έχουν δοθεί, στα πλαίσια υλοποίησης ενός παγκόσμιου σχεδίου το οποίο σίγουρα έχει εκπονηθεί από ψυχοπαθητικές προσωπικότητες που κρατούν την τύχη της ανθρωπότητας στα χέρια τους επειδή διαθέτουν τεράστια οικονομική δύναμη " .

Στο τέλος πάντως της συνέντευξης, ο Κώστας Διαμαντής, με τον αινιγματικό πάντα τρόπο που τον διακρίνει, πέταξε και μια πρόβλεψη για τις Παγκόσμιες εξελίξεις . Στην πρόβλεψή του δεν παρέλειψε να εμπλέξει πάλι τον αγαπημένο του Άγιο Μνημόνιο , αφήνοντας στην κυριολεξία σύξυλο το Γάλο δημοσιογράφο που από εκείνη τη στιγμή άρχισε να ψάχνει πότε τιμάται η μνήμη του Αγίου, προκειμένου να προσδιορίσει την ημερομηνία πραγματοποίησης της πρόβλεψης.

κοιτάξτε παρακάτω πως διατύπωσε την πρόβλεψή του ο Έλληνας Αστρολόγος, βάζοντας τον Γάλλο δημοσιογράφο να κάνει φύλλο και φτερό το ελληνικό εορτολόγιο για να βρει πότε γιορτάζει ο Άγιος Μνημόνιος .


«Τα σημεία των καιρών , μας δείχνουν ξεκάθαρα ότι αυτοί που για κακή μας τύχη ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία , ετοιμάζονται σύντομα μαζί με τα τσιράκια τους σε Αμερική και Ευρώπη να προκαλέσουν ένα πραγματικά μεγάλο οικονομικό σοκ σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Πιο συγκεκριμένα, πιστεύω ότι αφού περάσουν τέσσερις μήνες ακριβώς από τη γιορτή του Αγίου Μνημονίου*, όλοι αυτοί οι δυνάστες της ανθρωπότητας, έχουν προγραμματίσει να οδηγήσουν σε κατάρρευση την παγκόσμια οικονομία, χρησιμοποιώντας το αμερικάνικο δολάριο, σαν πολιορκητικό κριό ".


Keywords
Τυχαία Θέματα