Ελληνοτουρκική γειτονία με χιούμορ και στο βάθος μπίζνες!

05:02 27/4/2012 - Πηγή: 24wro

Με επιτυχία, όπως επισημαίνει ο τουρκικός τύπος, έγινε η Ελληνοτουρκική έκθεση γελοιογραφίας...

στην Άγκυρα. Η Haberturk με τον τίτλο «Ελληνοτουρκική γειτονία με χιούμορ» γράφει ότι στην τελετή λήξης που έγινε παρέστησαν πολλοί φίλοι της γελοιογραφίας, όπως ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Γελοιογραφίας Τουρκίας Νταγιάλ, ο Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Ιζέλ Ροζενταλ , Ο Πρόεδρος Εφαρμογής Σχεδίου της ΕΕ Μπουλέντ Οζτζάν, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γελοιογραφίας της Ελλάδας
Γρηγόρης Γεωργίου και η Σύμβουλος Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στην Άγκυρα Ελισάβετ Μάκου καθώς και πολλοί γελοιογράφοι.

Ο κ Οζτζάν κατά την ομιλία του είπε ότι ήταν ένα από τα πιο όμορφα σχέδια που πραγματοποιήθηκαν και έδωσε και μια …επιχειρηματική προοπτική μέσω …τέχνης: «Όμως αυτό για μας δεν είναι ένα τέλος αλλά ένα ξεκίνημα. Μεταφέροντας τις σχέσεις Τουρκίας-ΕΕ σε διαφορετικές διαστάσεις με αυτήν την τέχνη της γελοιογραφίας μπορεί να κάνουμε και καλύτερες δουλειές». Επίσης ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων Γελοιογραφίας της Ελλάδας κ. Γρηγόρης Γεωργίου κατά την ομιλία του είπε τα εξής: «Στην πρώτη επαφή μας κατάλαβα ότι υπάρχουν πολλά κοινά σημεία που μας ενώνουν. Καταλάβαμε ότι οι λεπτομέρειες οι οποίες μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερες από αυτές που μας χωρίζουν. Αντιληφθήκαμε την αδελφοσύνη των λαών και το ότι διακατεχόμεθα από τις ίδιες αντιλήψεις για τον κόσμο και το ίδιο πνεύμα. ( To σκίτσο είναι από άλλη εκδήλωση…).

prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα