Ε.ΜΕΛΕΤΗ: Τα kinky tweet της που ξεσήκωσαν το Twitter

19:20 29/4/2013 - Πηγή: 24wro
Αρκετά kinky συζήτηση είχε η Ελεονώρα Μελέτη στο Twitter με τους followers της με αφορμή ένα σχόλιο που έκανε...
για τις γυναίκες που γράφουν στο συγκεκριμένο social media σχετικά με γυναικεία και ανδρικά γεννητικά όργανα. Ωστόσο, στη συνέχεια η συζήτηση
ξέφυγε κατά πολύ.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έγραψε: "Ε κορίτσια, εσείς που τουιταρετε για π@@ες κ μ@@@ Σαν να είστε αγοράκια, είστε χειρότερες κ από μένα που οι φιλοι με φωναζουν Mπαμπη".

Αμέσως, το Twitter πήρε "φωτιά" από υποστηρικτές της αλλά και όσους είχαν αντίθετη άποψη με εκείνη. Κάποιοι μάλιστα την... τσιγκλούσαν είτε με ειρωνικά σχόλια είτε με σεξουαλικούς χαρακτηρισμούς.

Η παρουσιάστρια δε... χαρίστηκε και απάντησε σχεδόν σε όλους. Μάλιστα, δε δίστασε σε κάποιους να μιλήσει πολύ άσχημα όπως: "Τρέχω αύριο για Παπαδιαμάντη γ@@@ε μ@@@α! Δεν σ έβρισα! Δεν υπάρχουν βρισιές μόνο βρώμικα μυαλά".

Και δε σταμάτησε εκεί. Η Ελεονώρα συνέχισε απαντώντας στις ερωτήσεις - σχόλια των followers της. "Δεν την προφέρω καλή μου. Μόνο την τρώω", "Καθόλου σεμνότυφη καλέ μου. Εγώ τις π@@@ς δεν τις τουιταρω. Τις τρώω!", ήταν μερικά από τα kinky tweet της.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια απέφυγε τους χαρακτηρισμούς και τη γενικότερη ένταση που έβγαζε ενώ αρκετές ώρες μετά έγραψε σε έναν follower που έκανε λόγο για ομοφοβικό σχόλιο: "Σοβαρευεις μια γελοία συζήτηση που κάνω πριν πέσω για ύπνο απλά για να γελάσω".

Η Ελεονώρα ήθελε να γελάσει και ξενύχτισε το ελληνικό Twitter...

cosmo.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα