ΕΜΦΥΛΙΟΣ SPIEGEL-BILD ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

22:27 25/2/2012 - Πηγή: 24wro

Εμφύλιο μιντιακό πόλεμο μεταξύ των γερμανικών Spiegel και Bild προκάλεσε το ελληνικό ζήτημα...
Με την άποψη «οι Έλληνες φταίνε για όλα» να αποτελεί συνήθη τοποθέτηση της Bild αλλά και αρκετών Γερμανών πολιτικών, το Spiegel αποφάσισε να τοποθετηθεί πάνω σε αυτό απαντώντας ευθέως στη Bild: «Μπορεί οι Γερμανοί πολιτικοί
και οι αναγνώστες της Bild να εξακολουθούν να μουρμουρίζουν ότι οι Έλληνες μόνοι τουςκατάφεραν να φτάσουν στο χείλος της καταστροφής, ωστόσο, γνωρίζετε καλά κύριοι συνάδελφοι ότι αυτό δεν είναι αλήθεια»!

Το γερμανικό περιοδικό τονίζει ότι η διεφθαρμένη πολιτική σκηνή είναι πραγματικότητα στη χώρα μας και έχει μεγάλη ευθύνη για την κατάσταση στην Ελλάδα, ωστόσο επισημαίνει ότι η σημερινή τραγική κατάσταση της Ελλάδας οφείλεται βασικά και κύρια στον κακό σχεδιασμό της ευρωζώνης και τους ρηχούς χειρισμούς των αξιωματούχων της ΕΕ.
«Κατηγορείστε τους Έλληνες. Αλλά όχι μόνο τους Έλληνες» επισημαίνει το γερμανικό περιοδικό, χαρακτηριστικό ότι ακόμη και στη Γερμανία υπάρχουν πιο ψύχραιμες φωνές που κρίνουν τα πράγματα αφού… κατακάτσει η σκόνη και όχι εν θερμώ ρίχνοντας τα πάντα στην Ελλάδα.

apospasma.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα