Έμμα Γουότσον: Άστρο λαμπρό την οδηγεί

22:05 14/4/2011 - Πηγή: 24wro
Η ίδια είναι εξαιρετικά δραστήρια και χαμηλών τόνων...



Η Έμμα Γουότσον, η μικρή «Ερμιόνη», που βέβαια μεγάλωσε πλέον και πρόσφατα έκλεισε ένα συμβόλαιο με την Lancome,  γεννήθηκε στις 15/4/90 (ώρα 18:00) στο Παρίσι.

Οι γονείς της βρέθηκαν εκεί διδάσκοντας την αγγλική γλώσσα και μάλλον αυτή η εκ γενετής σχέση με το εξωτερικό (η ακμή του 4ου οίκου στον Τοξότη) θα την ακολουθεί για μια ζωή. Η οικογενειακή της κατάσταση ήταν -ή έγινε- αρκετά μπερδεμένη, αφού οι γονείς της που χώρισαν έχουν ξαναπαντρευτεί και αν μη τι άλλο τα αδέλφια –εξ αίματος ή ετεροθαλή- περισσεύουν.
Παρ’
ότι ο 4ο; οίκος του ωροσκοπίου της φιλοξενεί …κάθε καρυδιάς καρύδι (Κρόνο, Ουρανό και Ποσειδώνα), η «πολλαπλασιαστική» επιρροή της Σελήνης στον Τοξότη πάνω στην ακμή του οίκου είναι περισσότερο από προφανής.



Διαθέτοντας γενικότερα ένα ιδιαίτερα πλούσιο σε επιρροές ωροσκόπιο με όλα τα σημάδια των ευθυνών που συνεπάγεται μια πρόωρη καριέρα (ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο), είχε παράλληλα την τύχη να καθοδηγείται από ένα ...λαμπρό άστρο, που διευρύνει διαρκώς τις δραστηριότητες, το πρεστίζ και τη δημοφιλία της.
Η σύνοδος της Δήμητρας με το Δία στο 10ο οίκο, σε όψη μάλιστα με την Αφροδίτη, είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να ευχηθεί μια γυναίκα που ανοίγει τα φτερά της στο χώρο της showbiz και από αυτήν την άποψη η πορεία της και στο modeling αναμένεται να είναι ...εκθαμβωτική.

Η ποιότητα που «απαιτεί» ο Κρόνος συνδυάζεται με τις πιο «εύκολες» επιλογές και τα «τυχερά» του Δία και η ίδια τελικά, δεν έχει πρόβλημα να συμμετέχει σε παραγωγές και δραστηριότητες τόσο αμιγώς καλλιτεχνικές, όσο και εξαιρετικά εμπορικές.
Η ίδια είναι εξαιρετικά δραστήρια και χαμηλών τόνων, προβάλλοντας κυρίως το Κρόνιο προφίλ της. Και δεν είναι βέβαια τυχαίο πως δεν επαναπαύτηκε ποτέ στις δάφνες της, προσπαθώντας κυρίως να αναπληρώσει τις ελλείψεις από την άστατη σπουδαστική ζωή που είχε εξ αιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων της.
Αυτήν την περίοδο έχει διακόψει και πάλι τις σπουδές της στις ΗΠΑ (φιλοσοφία, επιστήμες, ιστορία, λογοτεχνία, μαθηματικά κ.α.) για τις ανάγκες της δουλειάς της.
Προσωπικά με την τάση που έχει να «δυσκολεύει» τη ζωή της δεν θα με εκπλήξει αν κάποια στιγμή αποφασίσει να αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος του χρόνου της στην πολιτική ή σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Στο «παιχνίδι» του Δία και του Κρόνου παίζει καταλυτικό ρόλο ο Ήλιος (πάνω στην ακμή του 8ου οίκου), ο οποίος κάτω από μια παραδοσιακή οπτική εξ αιτίας της σχέσης του με τον Κρόνο δείχνει «προβληματικός» αλλά ως αστρικός τετραγωνίζεται με το Δία και τη Δήμητρα, αποκτώντας ουσιαστικά πλεονεκτήματα και σε οικονομικά θέματα.

Και τα πολλά (πρακτικά δεν χρειάζεται να δουλέψει άλλο) εκατομμύρια που έχει ήδη κερδίσει η Έμμα Γουότσον από τη συμμετοχή της στη σειρά ταινιών του Χάρι Πότερ είναι αδιάψευστη απόδειξη αυτής της θετικής επιρροής.
Συνολικά, ο γωνιακός Δίας έχει την δυνατότητα να μεταστρέφει υπέρ του ατό
Keywords
Τυχαία Θέματα