Εν αναμονή της λίστας Λαγκάρντ το ΠΑΣΟΚ

19:01 27/12/2012 - Πηγή: 24wro
Με το βλέμμα στραμμένο στη Βουλή και τους οικονομικούς εισαγγελείς, για τη διασταύρωση της λίστας Λαγκάρντ, οι επιτελείς της ...
Ιπποκράτους συζήτησαν σήμερα τις επόμενες πολιτικές τους πρωτοβουλίες.

Στη σύσκεψη μετείχε με τηλεδιάσκεψη και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πουβρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για την περίοδο των εορτών.

Ως
βασικός στόχος τέθηκε η εθνική ανάκαμψη μέσω της αλλαγής του οικονομικού κλίματος. Οι επιμέρους άξονες των πρωτοβουλιών του ΠΑΣΟΚ είναι:

α. Ο κοινοβουλευτικός, με την προωθήση προτάσεων νόμωνκαι τροπολογιών που έχουν ως κοινό παρονομαστή την υποστήριξητης ανάπτυξης και τη διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής .

β. Ο ενδοκυβερνητικός, με εμφαση στην ανάγκη καλύτερουπολιτικούσυντονισμού.

γ. Ο θεσμικός, με έμφαση αφενός μεν στην πρωτοβουλία κατά της ρατσιστικής βίας και της Χρυσής Αυγής, αφετέρου δεστην ετοιμασίατων προτάσεων για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

δ. Ο προσυνεδριακός, με μπαράζ εκδηλώσεων και συνεδριάσεων, το πρώτο κυμα των οποίων οργανώνεται σε όλη τη χώρα για τις 11-21.1.13.

ε. Ο αναπτυξιακός, με την παρουσίαση του ολοκληρωμένου εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης που θα καταστεί αντικείμενο διάλογου τόσο με τους κοινωνικούς φορείς, οσό καιστο εσωτερικό τουκόμματος.

στ. Ο διεθνής, με επισκέψεις του κ. Βενιζέλου, αρχής γενομένης απο το Βερολίνο και τη διοργάνωση συνάντησης των σοσιαλιστών του Νότου στην Αθήνα πριντο συνέδριοτου ΠΑΣΟΚ

tsantiri.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα