Ενοικιάζονται παιχνίδια

08:48 31/12/2012 - Πηγή: 24wro
Είναι δυο θέματα που όλοι οι γονείς αντιμετωπίζουμε. Το πρώτο είναι πώς θα...
διαχειριστούμε όλα αυτά τα συσσωρευμένα παιχνίδια στο παιδικό δωμάτιο. Το δεύτερο πώς θα καλύψουμε τις καινούργιες ανάγκες των μικρών μας σε παιχνίδια καθώς τα βαριούνται πάρα πολύ εύκολα.

Η απάντηση έρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και ονομάζεται Spark Box Toys. Ποια είναι η κεντρική ιδέα; Η ενοικίαση παιχνιδιών. Οι δυο εμπνευστές της Spark Box Toys
σκέφτηκαν να δημιουργήσουν μια υπηρεσία ενοικίασης εκπαιδευτικών, κυρίως, παιχνιδιών. Και να πώς λειτουργεί. Οι γονείς μπορούν να νοικιάζουν ένα σετ 4 παιχνιδιών για τέσσερις, έξι ή οκτώ εβδομάδες, πληρώνοντας αντίστοιχα 34,95, 27,95 και 22,95 δολάρια. Τα δεματάκια με τα παιχνίδια αποστέλλονται ταχυδρομικά και μετά από κάποιες εβδομάδες επιστρέφονται στην εταιρεία. Στη συνέχεια καθαρίζονται, αποστειρώνονταικαι αποστέλλονται στην επόμενη οικογένεια. Η Spark Box Toys συνεργάζεται με μερικές από τις πιο σημαντικές εταιρείες εκπαδευτικών παιχνιδιών και εξετάζει εξονυχιστικά τα παιχνίδια πριν από κάθε αποστολή. Όπως υποστηρίζουν οι δημιουργοί της, επειδή τα παιδιά αναπτύσσουν τις μαθησιακές τους ικανότητες με γοργούς ρυθμούς, βαριούνται εύκολα τα παιχνίδια.

Η εναλλαγή εκπαιδευτικών παιχνιδιών τούς προσφέρει ένα νέο πεδίο δράση και βοηθάει να αναπτυχθεί η δημιουργικότητά τους. Τι γίνεται όμως αν ένα παιδί θέλει να κρατήσει ένα παιχνίδι; Η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς, ενώ έχει αποφύγει να συμπεριλάβει στις προτάσεις της λούτρινα παιχνίδια, επειδή τα πιτσιρίκια έχουν την τάση να δένονται συναισθηματικά μ’ αυτά.

moneypro.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα