Ένταση στην Ελευσίνα, στο νοσοκομείο Μαρτίνος, Ζαχαράτος

22:22 22/4/2012 - Πηγή: 24wro
Ένταση προκλήθηκε στο γήπεδο της Ελευσίνας με το τέλος... του αγώνα ανάμεσα σε Αστέρα Μαγούλας και ΠΑΟ Ρουφ. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν οι Μαρτίνος και Ζαχαράτος από τους φιλοξενούμενους.
Έκρυθμη ήταν η κατάσταση στο γήπεδο της Ελευσίνας λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης στην αναμέτρηση Αστέρας Μαγούλας – ΠΑΟ Ρουφ, που ήρθε ισόπαλο 1-1, ένα
αποτέλεσμα που δεν βόλεψε καμία από τις δύο ομάδες στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.
Οι παίκτες των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια μέσα στον αγωνιστικό χώρο για αρκετά λεπτά και μετέπειτα άπαντες κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια.
Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για προπηλακισμούς από παράγοντες του Αστέρα Μαγούλας, ενώ από τα επεισόδια που προκλήθηκαν μεταφέρθηκαν στο Θριάσειο νοσοκομείο οι Δημήτρης Μαρτίνος και Γιώργος Ζαχαράτος, οι οποίοι όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι του ΠΑΟ Ρουφ, δέχθηκαν μπουνιές. Ο πρώτος στη μύτη και στο στόμα και ο δεύτερος στο μάτι.
Επίσης, η ομάδα του Μίλτου Γκόφα διαμαρτύρεται για πέναλτι που έγινε στον Κουμπούλη στο 90’ και δεν έδωσε ο διαιτητής Μάγειρας του συνδέσμου Ευβοίας, αλλά και για το γκολ της Μαγούλας με τους «ερυθρόλευκους» να υποστηρίζουν ότι ήταν οφσάιντ.
Από την άλλη, οι γηπεδούχοι καταδίκασαν τα επεισόδια που συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα. «Ορισμένες φορές στην ένταση της στιγμής γίνονται κάποια πράγματα, που δεν πρέπει να συμβαίνουν. Καταδικάζουμε τα επεισόδια και δεν έπρεπε να ξεφύγει η κατάσταση» είπε στο Onsports ο γενικός αρχηγός του Αστέρα Μαγούλας, Γιώργος Κωνσταντίνου.
Πάντως, ο διαιτητής του αγώνα έχει γράψει όσα συνέβησαν στο φύλλο αγώνα και όπως δείχνουν τα πράγματα οι δύο ομάδες δεν θα γλιτώσουν την τιμωρία.

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα