Επιχείρηση… προσγείωσης από τον Ζαρντίμ

22:43 25/10/2012 - Πηγή: 24wro
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε με το πολύτιμο «τρίποντο» στις αποσκευές ...
του από «Λα Μοσόν» και μπήκε εκ νέου στο παιχνίδι της πρόκρισης για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, εντούτοις οφείλει να αφήσει πίσω του τη νίκη (2-1) επί της Μονπελιέ και να στρέψει την προσοχή του στο παιχνίδι της προσεχούς Δευτέρας (29/10) με τον Άρη.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Λεονάρντο Ζαρντίμ, κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης των «ερυθρόλευκων», έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την επική ανατροπή
επί των πρωταθλητών Γαλλίας, όμως τους ζήτησε να επικεντρωθούν πλέον στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.

«Μπράβο σε όλους σας. Αξίζετε πολλά συγχαρητήρια και για την μεγάλη προσπάθεια που κάνατε και για τη νίκη σας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προς τους ποδοσφαιριστές του, ξεκαθαρίζοντάς τους πάντως στη συνέχεια τους ξεκαθάρισε πως «…είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά, στο επόμενο ματς για το πρωτάθλημα.

Δεν πρέπει με τίποτα να χαλάσουμε την εικόνα μας με τον Άρη. Οφείλουμε να κρατήσουμε το πρόσωπο που είχαμε με την Μονπελιέ από το 50' και μετά. Θα πρέπει να παραμείνουμε σε καλό αγωνιστικό επίπεδο και να πάμε να κερδίσουμε στην Θεσσαλονίκη».

Πάντως ο προπονητής των Πειραιωτών επειδή γνωρίζει ότι το παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εγκυμονεί κινδύνους, φρόντισε να τους καταστήσει σαφές ότι δεν πρέπει να εφησυχάσουν μετά από μία τέτοια επιτυχία.

Μάλιστα ο Πορτογάλος διευκρίνισε στους παίκτες του ότι οφείλουν να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά και τα καλά ματς έτσι ώστε να έρθουν και άλλα θετικά αποτελέσματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα