Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Μανώλης Κονταρός

19:21 15/6/2011 - Πηγή: 24wro

Χαρμόσυνα μαντάτα επεφύλασσε στους φίλους του Μανώλη Κονταρού η ημέρα των 43ων ...γενεθλίων του, καθώς, όπως έγινε γνωστό, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, το αγαπημένο «Μανιό» όλων των Κρητών επιστρέφει στην Ελλάδα.

Την ερχόμενη Παρασκευή, 17 Ιουνίου, ο δημοφιλής λαουτιέρης γυρίζει νικητής, έπειτα από απουσία 5 μηνών, για να δώσει επί πατρίου εδάφους την τελική του μάχη, προκειμένου να σταθεί και πάλι
γερός στα πόδια του.

Με αφορμή την πολυαναμενόμενη επιστροφή του, στο site του Μανώλη Κονταρού έχει αναρτηθεί το ακόλουθο κείμενο:

«Με το μυαλό του στο ταξίδι της ερχόμενης Παρασκευής, 17 Ιουνίου, με προορισμό την πολυαγαπημένη του Ελλάδα, γιορτάζει απόψε τα γενέθλιά του με χαμόγελο ο Μανώλης Κονταρός.

Ήταν αρχές του Γενάρη, όταν ο Μανώλης μας έφευγε για τη Χαϊδελβέργη, για να δώσει το μεγάλο αγώνα ζωής.

5 μήνες μετά, είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ελλάδα και να μπει στην τελική ευθεία της αποκατάστασης της υγείας τους.

Την ερχόμενη Παρασκευή, ο Μανώλης Κονταρός, μαζί με τον επιστήμονα κ. Χάρη Πλίβα, θα “πατήσει” Ελλάδα, για να συνεννοηθεί με εξειδικευμένους φυσικοθεραπευτές, αναφορικά με το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει.

Ο Μανώλης, με τα κατάλληλα βοηθήματα, μπορεί και προχωρά μερικά βήματα και το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την ανυπομονησία του να επιστρέψει στην Ελλάδα, τον έχει κάνει να μπει με περίσσια όρεξη στην τελική ευθεία για την αποκατάσταση του προβλήματός του».
Keywords
Τυχαία Θέματα