Επίθεση Παπουτσή στους… φιρφιρίκους που είναι πίσω από τις κουρτίνες!

15:32 15/1/2012 - Πηγή: 24wro
Επίθεση στους φιρφιρίκους που ζήτησαν...
όπως είπε, τη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ, έκανε ο Χρήστος Παπουτσής. Μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο, στήριξε το έργο που έγινε τη διετία από όλους, χωρίς να παραλείψει να πει πως υπήρξαν και λάθη και παραλήψεις, όπως και δυσκολίες, τις τις οποίες δεν μπορούσαμε να μην έχουμε. «Η πραγματικότητα είναι ότι όλοι μας, ο καθένας με το δικό του τρόπο έδωσε τη μάχη του και στήριξε αυτή την προσπάθεια», είπε και αναφέρθηκε στη δική του συμβολή:
«Σε ό,τι με αφορά, ανεξάρτητα από τη δική μου κριτική
και τις θέσεις μου, για τις οποίες κάποιοι επιτρέψτε μου να πω, φιρφιρίκοι, πίσω από τις κουρτίνες της εξουσίας, ζήτησαν και τη διαγραφή μου χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι. Εγώ στήριξα και στηρίζω τη δίχρονη προσπάθεια της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι ότι η χώρα δεν χρεοκόπησε, ότι η Ελλάδα είναι όρθια και διαπραγματεύεται το μέλλον της με επιτυχία μέχρι στιγμής. Αυτό οφείλεται στις θυσίες του ελληνικού λαού, στις προσπάθειες όλων μας. Είναι ανήθικο να λιγοψυχήσω τώρα. Ναι, λάθη υπήρχαν και αλλαγές πρέπει να γίνουν. Αλλά ο αγώνας δεν ήταν μάταιος. Και δεν είναι μάταιος».
Σε άλλο σημείο τόνισε, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά για τον μελλοντικό ρόλο του Γιώργου Παπανδρέου: «Θα ήταν επίσης ανέντιμο να ξεχνάμε ότι τίποτα δεν θα είχαμε πετύχει, χωρίς την καταλυτική παρουσία, το διαπραγματευτικό ρόλο και τη διεθνή υποστήριξη που προσέφερε προσωπικά ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Όπως θεωρώ και συνεχίζω να θεωρώ ότι είναι πολύτιμος ο ρόλος του, η παρουσία του και η συνδρομή του και σήμερα, τόσο στην κυβέρνηση Παπαδήμου, όσο και στο ΠΑΣΟΚ και στις μελλοντικές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ».
prionokordela.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα