Επίθεση στα αποδυτήρια σε Κουκουλάκη

21:02 15/1/2012 - Πηγή: 24wro
Αγανάκτηση για τον Κουκουλάκη, μια και συνέχισε το… έργο του Σιδηρόπουλου, αλλά και του συνόλου των Ελλήνων διαιτητών...
από το ξεκίνημα της περιόδου. Δικαιολογημένα βράζουν με τη διαιτησία του Κουκουλάκη οι άνθρωποι του Άρη!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης, μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο, Αντώνη Ζαμπέτα, κατέβηκαν στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα και προσπάθησαν να φτάσουν μέχρι το γραφείο των διαιτητών για να εκφράσουν τα παράπονά τους, για το σύνολο των σφυριγμάτων με αποκορύφωμα την άδικη αποβολή του.

"Δεν
ντρέπεστε καθόλου; Παρατήστετα και πάτε σπίτια σας…" ακούγονταν φωνές έξω στους διαδρόμους των αποδυτηρίων, χωρίς να πάρει κάποια απάντηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει η σκέψη να βγάλει και ανακοίνωση διαμαρτυρίας η ΠΑΕ…

Στο μεταξύ, ο Ρίκι Φατί δεν θέλησε να μιλήσει πολύ για την φάση της αποβολής του, γιατί αν έλεγε αυτά που ήθελε θα είχε πρόβλημα και ο ίδιος και η ομάδα του, όπως δήλωσε μετά το παιχνίδι στο Περιστέρι.

"Κάναμε μια καλή εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Τα δώσαμε όλα... Στο δεύτερο ημίχρονο δεν πήγαν ακριβώς όπως τα θέλαμε τα πράγματα. Η ομάδα ήρθε για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά στο τέλος έπρεπε να κρατήσουμε και την ισοπαλία, αφού παίζαμε με δέκα παίκτες. Αν η ομάδα είχε έναν επιθετικό να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, θα φεύγαμε με κάτι παραπάνω", είπε αρχικά ο Γάλλος αμυντικός μέσος.

Για την φάση της αποβολής του, σχολίασε: "Δεν θέλω να μιλήσω για την φάση, γιατί αν πω αυτά που αισθάνομαι, θα έχει πρόβλημα και η ομάδα και εγώ. Δεν έκανα κάτι για να αξίζω να πάρω την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Θα μιλήσει το βίντεο μόνο του... Νιώθω άσχημα που άφησα την ομάδα μου με 10 παίκτες, επειδή θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω και επειδή θα της στερήσω και στα επόμενα παιχνίδια χωρίς λόγο τις υπηρεσίες μου".

Ο Γιώργος Κατίδης δέχτηκε σε μια ανύποπτη φάση, προς το τέλος του α' μέρους, χτύπημα στο κεφάλι από τον Φυτανίδη μέσα στην περιοχή, χωρίς φυσικά ο διαιτητής Κουκουλάκης να καταλογίσει το πέναλτι. Για την επίμαχη φάση, στην οποία στάθηκε και ο Γιάννης Μιχαλήτσος, μίλησε και ο ίδιος ο 19χρονος μέσο μετά τη λήξη...

"Εγώ είδα το πόδι του αντίπαλου παίκτη να σηκώνεται και να με χτυπά στο κεφάλι. Δεν ξέρω αν είχε βρει μπάλα προηγουμένως, αλλά σε διαφορετική περίπτωση σαφώς είναι πέναλτι. Ας το κρίνει ο κόσμος, εγώ θυμάμαι ότι ζαλίστηκα από το δυνατό χτύπημα!", είπε ο Κατίδης, που ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας, ειδικά στο α' ημίχρονο.

Για τον αγώνα, τόνισε: "Η ομάδα ήταν επηρεασμένη από τον αγώνα Κυπέλλου και είχαμε πολλούς κουρασμένους παίκτες. Θέλαμε επειγόντως τη νίκη γιατί πλέον έχουμε στόχο μόνο στο πρωτάθλημα, τα δώσαμε όλα και... ο πόντος είναι πόντος. Τα τελευταία λεπτά θα ήταν διαφορετικά, αν μέναμε με 11 παίκτες".

Καταλήγοντας, ο νεαρός μέσος είπε με νόημα: "Πρέπει ο κάθε παίκτης να καταλάβει τι πρέπει να κάνει, να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και θα τα δώ
Keywords
Τυχαία Θέματα