Επτά σκυλιά νεκρά από φόλες στην Κω

13:53 30/3/2012 - Πηγή: 24wro
Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά θηριωδίας από ψυχικά ασθενή άτομα τα οποία σκορπούν τον θάνατο σε ανυπεράσπιστα τετράποδα, προσφέροντάς τους...
«μεζέδες» με δηλητήριο. Επτά σκυλιά βρέθηκαν δηλητηριασμένα στην Κέφαλο της Κω, πολλά από τα οποία ήταν οικόσιτα και πέθαναν μέσα στις αυλές σπιτιών!

Σύμφωνα με την καταγγελία του προέδρου της Οικολογικής Ζωοφιλικής Ένωσης Κω, ο δράστης της μαζικής δολοφονίας είναι γνωστός. Πρόκειται για έναν κτηνοτρόφο της περιοχής, που δρα με την ανοχή της τοπικής κοινωνίας και έχει ανοίξει πόλεμο με το σωματείο. Όπως είπε, θα κατατεθεί μήνυση
εναντίον του, αλλά δυστυχώς δεν είναι ο μόνος που καταφεύγει σε τόσο απάνθρωπες μεθόδους εναντίον των σκυλιών της περιοχής.

Αλλά και μέσα στην πόλη της Κω, ένα φρικτό θέαμα αντίκρισαν οι εργαζόμενοι του δήμου που πήγαν να μαζέψουν τα σκουπίδια από τους κάδους ανακύκλωσης. Μέσα σε έναν από τους κάδους, κάποιος ανεγκέφαλος δολοφόνος που θέλει να λέγεται «άνθρωπος» είχε πετάξει το πτώμα ενός σκύλου, που προφανώς είχε σκοτώσει ο ίδιος!
Keywords
Τυχαία Θέματα