Έρχεται βαριά καμπάνα για τον Άσλεϊ Κόουλ

00:47 8/10/2012 - Πηγή: 24wro
Μόνο καλά δεν πρέπει να αισθάνεται ο Άσλεϊ Κόουλ μετά τo...
απρεπές σχόλιο που του «ξέφυγε» στο Twitter. Η αγγλική ομοσπονδία (FA) ισχυρίστηκε πως ο παίκτης της Τσέλσι έχει δώσει ψευδή στοιχεία στην κατάθεσή του για την περίπτωση του Τζον Τέρι κι εκείνος αντέδρασε με τέτοιο τρόπο που οι συνέπειες είναι αναπόφευκτες.
Ο Κόουλ οργισμένος χαρακτήρισε την FA ως ένα μάτσο μου...ά, ενώ έγραψε επίσης «χαχαχαχα, μπράβο στην FA είπα ψέματα». Προς το παρόν ο Κόουλ, ο οποίος είχε κληθεί κανονικά για τα παιχνίδια της Αγγλίας
με το Σαν Μαρίνο και την Πολωνία, δεν έχει αποκλειστεί από την αποστολή και έτσι σε περίπτωση που επιλεγεί από τον Ρόι Χόντσον και στα δύο παιχνίδια θα φτάσει τις 100 συμμετοχές με το εθνόσημο.

Ωστόσο, σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες φορές η αγγλική ομοσπονδία δεν θα του δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο ματς που θα συμπληρώνει 100 συμμετοχές με την εθνική Αγγλίας. Από εκεί και πέρα, θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως δεν θα κληθεί στα φιλικά με την Σουηδία και την Βραζιλία, ενώ τίθεται σε κίνδυνο η πορεία του στην εθνική ομάδα.

Τέλος, μετά το παιχνίδι με τη Νόριτς ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο, τεχνικός της Τσέλσι, ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα τιμωρήσει τον Κόουλ. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η απερισκεψία του τελευταίου θα του στοιχίσει περίπου 240-250 χιλιάδες λίρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα