Ερωτικές προβλέψεις Ιανουαρίου για όλα τα ζώδια

21:02 2/1/2012 - Πηγή: 24wro
Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Ιανουάριο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας...

ΚΡΙΟΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Το 2011 σας υποδέχεται με τον Κρόνο στο ζώδιο του Ζυγού να πιέζει για αποφάσεις στον τομέα των σχέσεων. Μπορεί όλο το μήνα να είσαστε απασχολημένοι με τα επαγγελματικά σας και τις αλλαγές που θέλετε να φέρετε στην καθημερινότητα σας ωστόσο και οι συναισθηματικές μεταπτώσεις του συντρόφου θα σας απασχολήσουν έντονα καθώς για να τα καταφέρετε μαζί του θα πρέπει σε καθημερινή βάση να ακούτε το δελτίο καιρό της καρδιάς του. Η παρουσία της Αφροδίτης στο κοινωνικό ζώδιου του Υδροχόου θα σας φέρει κοντά με φιλικά πρόσωπα των οποίων η παρέα και σε κάποιες περιπτώσεις οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να αντεπεξέλθετε σε ένα μήνα απαιτητικό και πιεστικό. Η παρουσία του Δία στον 2ο οίκο παίζει ρόλο αντισταθμιστικό και συνάμα ευεργετικό καθώς τα οικονομικά σας πάνε από το καλό στο καλύτερο και συνάμα τα κοντινά πρόσωπα του συντρόφου είναι κοντά σας σε ό,τι χρειαστείτε.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο μήνας ξεκινά με άγχος και προβληματισμό περισσότερο για θέματα που σχετίζεται με την εργασία και σε δεύτερη μοίρα για αισθηματικά ζητήματα. Η αναζήτηση εργασίας ή η περάτωση κάποιου έργου συναντά εμπόδια και αγκάθια που κάνουν δύσβατο το δρόμο σας και όσο και αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε ρίχνουν το ηθικό σας. Ως εκ τούτου με την αυτοπεποίθηση να κουτρουβαλάει τα σκαλοπάτια θυμάστε παλιές «καλές» στιγμές με το πρώην ταίρι σας που επιβεβαιώνουν την αδικία και τον πόνο που υπάρχει στη ψυχή σας. Αλλά όπως έλεγε και ο Νίτσε που είχε φάει την ερωτική απογοήτευση με το κουτάλι «ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό». Έτσι από τη μια στιγμή στην άλλη τερματίζετε το κοντέρ της θλίψης και της ματαίωσης και περνάτε στην αντεπίθεση με τη βοήθεια της Αφροδίτης στο «προχωρημένο» ζώδιο του Υδροχόου. Έτσι πότε δείχνοντας αδιαφορία και αλαζονεία και πότε ψυχρότητα και ναρκισσισμό παίρνετε αυτό που θέλετε ξεχνώντας αισθήματα και προσχήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ
Το 2011 σας κάνει ποδαρικό με τον Δία στο 1ο οίκο γεμάτο υποσχέσεις και καλούδια όχι μόνο για τα οικονομικά αλλά και για τα ερωτικά. Η παρουσία του Άρη στον 5ο οίκο σας ανεβάζει την αδρεναλίνη σε θέματα αισθηματικά και δεν διστάζετε να σηκωθείτε από την καρέκλα της χαλάρωσης και του χουζουρέματος και από γάτα νωχελική και κουρασμένη να μεταμορφωθείτε σε αιλουροειδές γεμάτο σκέρτσο και νάζι που υπόσχεται πολλά και κάνει ακόμα περισσότερα. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο θέλει να βγάλετε προς τα έξω μια εικόνα πιο ροκ και δεν αποκλείεται να αφήσετε έστω και για λίγο το συντηρητικό σας στυλ και να ενσωματώσετε στην γκαρνταρόμπα σας νέες ενδυματολογικές επιλογές που θα ωθήσουν το ερωτικό σας ταμπεραμέντο να πειραματιστεί σε νέες τεχνικές προσέγγισης.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αν είστε από τους παραπονεμένους που ο Δίας ακόμα δεν τους πρόσφερε το δώρο του έρωτα μην ανησυχείτε και έχετε να λαμβάνετε. Μιας και ο Δίας για την αστρολογία είναι
Keywords
Τυχαία Θέματα