Ετοιμάστε το γεύμα της ημέρας παρέα με τα παιδιά σας

14:05 13/4/2011 - Πηγή: 24wro
Ναι, είναι μεγάλος σαματάς αλλά πρέπει να το παραδεχτείς...
ότι το να μαγειρεύεις παρέα με τους μικρούς σου είναι από τις πιο γλυκές εμπειρίες που μπορείς να ζήσεις.
Είναι τόσο ζωτικής σημασίας το πόσο δένεστε κάνοντας πράγματα μαζί. Όχι μόνο εσείς μαζί τους, αλλά είναι και μια πολύ καλή αφορμή για να παίξουν τα αδέρφια μαζί, δημιουργικά, με ίσους κανόνες, ενώ εσείς τα επιβλέπετε. Όταν μαγειρεύετε μαζί είναι μια τέλεια ευκαιρία να έρχονται σε επαφή με την παρασκευή του γεύματος τους. Βάζοντας τα να δοκιμάζουν τα υλικά που χρησιμοποιείτε, μπαίνουν στην διαδικασία να μην φοβούνται να δοκιμάζουν
νέες γεύσεις και να πειραματίζονται με την τροφή τους. Όσο πιο δύσκολο είναι το φαγητό που θα ετοιμάσετε μαζί, τόσο περισσότερο θα τους κάνει να το εκτιμήσουν, καθότι θα έχουν βάλει προσωπική προσπάθεια για να τα καταφέρουν.
Επίσης είναι και ένας έξυπνος τρόπος να μάθουν το χώρο της κουζίνας, και να κατανοήσουν γιατί δεν τους επιτρέπετε να χρησιμοποιούν μαχαίρια ή γιατί δεν μπορούν να ακουμπάνε την κουζίνα όταν η μαμά έχει το φαγητό στη φωτιά.  Όποια συνταγή και να φτιάξετε θυμηθείτε ως μαμά να έχετε οπλιστεί με υπομονή από πριν, και ως μαγείρισσα να έχετε προετοιμάσει από πριν τα υλικά για τις συνταγές που θα κάνετε.

queen
Keywords
Τυχαία Θέματα