Ετοιμάζει τις κινήσεις του ο Ολυμπιακός

03:37 20/2/2012 - Πηγή: 24wro
Έτοιμος να κινηθεί νομικά κατά του ελληνικού Δημοσίου, για διαφυγόντα κέρδη, στην περίπτωση...
που η Ρούμπιν Καζάν προσφύγει στη FIFA είναι ο Ολυμπιακός. Αιτία αυτού, δεν είναι άλλο από την ψήφιση του άρθρου 19, λόγω της κατάργησης του αυτοδιοίκητου του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς αν οιΡώσοι προσφύγουν στη δικαιοσύνη, τότε έχουν πολύ μεγάλη πιθανότητα δικαίωσης και… πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League,
ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

Για την ώρα, τα πάντα κρίνονται από τις κινήσεις της Ρούμπιν Καζάν και από το αν η Πολιτεία θα αλλάξει το άρθρο της ή όχι. Σύμφωνα με το «Έθνος» πάντως, τα πάντα μοιάζουν να είναι ανοικτά στην υπόθεση, με τους ανθρώπους των Ρώσων, να έχουν ήδη αποφασίσει τις κινήσεις τους στην περίπτωση που αποκλειστούν εντός γηπέδων. Έτσι λοιπόν, ο Ολυμπιακός που έδωσε μάχη προκειμένου να μην περάσει το συγκεκριμένο άρθρο, κινδυνεύει άμεσα με αποκλεισμό, κάτι που θα οδηγήσει τον σύλλογο στο να «χτυπήσει» την πόρτα της δικαιοσύνης.

Οι εξελίξεις αναμένονται μετά το τέλος και τους δεύτερου αγώνα του Ολυμπιακού με την Ρούμπιν Καζάν, με την στάση των Ρώσων να είναι πλέον εκείνη που θα κρίνει τα πάντα.

Sportaction.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα