Ετοιμος για παραίτηση ο Μπιτσαξής

17:26 24/11/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Πάνος Μπιτσαξής εξέφρασε την πρόθεσή του να αποχωρήσει …
από τη θέση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, εάν συνεχιστεί η πολιτική που ακολουθείται σήμερα στον ελληνικό αθλητισμό.

«Τυχόν εδραίωση της σημερινής πολιτικής στον αθλητισμό, σημαίνει και την αποχώρησή μου από τη θέση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού. Το έχω πει στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, το ανακοινώνω σήμερα και δεν θα τριτώσει» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ Μπιτσαξής, τόνισε ότι περιμένει να ψηφιστεί
ο νέος προυπολογισμός: «Πιστεύω, ότι οι πολιτικοί προϊστάμενοί μου έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα του ελληνικού αθλητισμού. Η χώρα μας δίνει μια κρίσιμη μάχη για την εκταμίευση της έκτης δόσης. Εάν συνεχιστεί αυτή πολιτική, η κατάσταση δεν θα είναι διαχειρίσιμη και εγώ δεν θα μπορώ να βοηθήσω».

Ο κ Μπιτσαξής, υποστήριξε επίσης ότι ο ελληνικός αθλητισμός λειτουργεί πλέον με το 25% του ποσού του 2008: «Αδύνατο να γίνει κάτι με αυτό τον τρόπο. Θέλει την ... μπαγκέτα του Χάρι Πότερ. Μια πολιτική συρρίκνωσης του ελληνικού αθλητισμού δεν με βρίσκει σύμφωνο. Το μερίδιο του αθλητισμού στον εξορθολογισμό είναι βαρύ.Η σημερινή πολιτική πρέπει να τροποποιηθεί»
Keywords
Τυχαία Θέματα