Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Σφύριξε κι ...έληξε!

13:30 23/9/2011 - Πηγή: 24wro
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ένας πολιτικός με ειδικό βάρος...
και θα μπορούσε να παίξει καταλυτικό ρόλο σε ένα ΠΑΣΟΚ αλλά και μια Ελλάδα γενικότερα όπου οι προσεχείς μήνες κάποιοι πολιτικοί δεν θα έχουν να ζηλέψουν τίποτα από την La Divina Commedia του Δάντη όπου στον 8ο κύκλο της Κολάσεως οι διεφθαρμένοι πολιτικοί βράζουν μέσα σε καζάνια με πίσσα.

Όμως όπως λέει
και ο Al Pacino στην ταινία ο Δικηγόρος του Διαβόλου: «Vanity - is defenitely my favourite sin» δηλαδή η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία!! Και δυστυχώς ο Ευάγγελος Βενιζέλος εκεί την πάτησε. Πρώτη φορά μετά την ήττα του ΠΑΣΟΚ το 2007 όπου από νωρίς έφυγε για εξαγγελίες στο Ζάππειο και τελικά κατάφερε κάτι που μόνο ο Ιησούς Χριστός έχει καταφέρει ιστορικά. Να αναστήσει πεθαμένο. Ο Ιησούς ανέστησε τον Λάζαρο και ο Βενιζέλος τον Γ. Παπανδρέου. Έτσι, μετά την νίκη του ΠΑΣΟΚ το 2009 τον έβαζε ο Γ. Παπανδρέου σε υπουργεία μη ιδιαίτερης στρατηγικής σημασίας και ξαφνικά ενώ όλοι εν χορώ ζητούσαν επί πινάκι το κεφάλι του Γ. Παπακωνσταντίνου έβαλε «Τσάρο» της οικονομίας τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
H δημοτικότητα και η πολιτική υπόσταση του Ευάγγελου Βενιζέλου βρίσκεται μαζί με το «τρυπάνι» της Noble, στα 1800 μέτρα κάτω από την γη. Έχοντας την πλειονότητα των πλανητών του στον παρορμητικό σταυρό και με «πληγωμένο τον εγωισμό του» άρχιζε να κάνει δηλώσεις που μας παρέπεμπαν σε άλλες εποχές.  Άλλωστε ο Δικαστής Τερτσέτης (όπου τον υποδυόταν ο Νίκος Κούρκουλος) στην ταινία «η Δίκη των Δικαστών» είχε πει: «Αυτοί που φωνασκούν περισσότερο για χάρη της Ελευθερίας είναι άπληστοι για κυριαρχία και δεσποτισμό».Διαβάστε περισσότερα στο  astrology.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα