Εξι χιλιάδες αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ

08:20 7/9/2011 - Πηγή: 24wro
Από την Αθήνα θα ταξιδέψουν 30 διμοιρίες ΜΑΤ, 15 ομάδες Δέλτα και 40 ΔΙΑΣ...
 Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται ήδη εκατοντάδες αστυνομικοί από την Αθήνα οι οποίοι θα πάρουν μέρος στα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ενόψει των εγκαινίων της Διεθνούς
Εκθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες συνολικά στην Θεσσαλονίκη θα βρίσκονται τουλάχιστον έξι χιλιάδες αστυνομικοί ενώ από την Αθήνα έχουν ταξιδέψει 30 διμοιρίες των ΜΑΤ, 15 ομάδες αστυνομικών της «Δέλτα» και 40 ομάδες αστυνομικών της «ΔΙ.ΑΣ».

Στόχος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. είναι να μην επιτρέψουν σε ομάδες διαδηλωτών να αποκλείσουν τους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου. «Θα αποκλείσουμε την ευρύτερη περιοχή κατά τέτοιο τρόπο ώστε καμία πέτρα να μην φτάσει στο χώρο του Βελλίδειου», έλεγαν χαρακτηριστικά.

Η παρουσία της Αστυνομίας όλες τις ημέρες αλλά κυρίως το Σάββατο θα είναι εντονότατη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης ενώ την ημέρα εκείνη θα εφαρμόσει το δόγμα των προληπτικών προσαγωγών. «Θέλουμε όλα να κυλήσουν ομαλά και να μην γίνει η ΕΛ.ΑΣ. "πρωταγωνιστής" το απόγευμα του Σαββάτου σε περίπτωση επεισοδίων», σημείωναν αξιωματικοί της Αστυνομίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα