ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ: Πότε θα μας συστηθούν;

13:21 16/11/2011 - Πηγή: 24wro
Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 1947...

Η υπόθεση της ύπαρξης εξωγήινων που μάλιστα έχουν έρθει σε επαφή με το ανθρώπινο είδος είναι βέβαια μια από τις αγαπημένες των απανταχού ...φευγάτων.
Ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας είναι οι καθ’ ύλην αρμόδιοι των UFO τόσο στην sci fi διάσταση τους όσο και στην... επίγεια. Είναι γνωστό στους αστρολογικούς κύκλους ότι αρκετά συχνά τα Ουράνια και τα Ποσειδώνια άτομα περιγράφονται ως UFO εξ αιτίας του ότι δεν «ζουν» στον πραγματικό κόσμο.
Μία Ποσειδώνια διάσταση εισήχθη και από τον Κάρλ Γιουγκ ο οποίος θεώρησε πως η θέαση των UFO δεν είναι παρά μια μαζική προβολή αρχετυπικών περιεχομένων.

Οι μελετητές του είδους πολλοί, το ίδιο πολυπληθείς και οι θεωρίες τους.
Εδώ και αρκετές δεκαετίες έχουν περιγραφεί από αυτόπτες μάρτυρες στενές επαφές όλων των τύπων αλλά η επίσημη άποψη για όλα αυτά παραμένει η ίδια: Τα UFO δεν υπάρχουν ή τουλάχιστον δεν είναι εξωγήινα κατασκευάσματα.
Αστρολογικά η όποια επαφή με έναν εξωγήινο πολιτισμό «παίζει» κυρίως σε δύο ζωδιακούς άξονες. Ο ένας (Δίδυμοι-Τοξότης) έχει να κάνει με την επικοινωνία και τα μακρινά ταξίδια και ο άλλος (Κριός-Ζυγός) με την εισαγωγή «καινών δαιμονίων» και τις ...γνωριμίες.
Ιστορικά ο Ζυγός είναι πρωταγωνιστής στις (ειρηνικές ή όχι) μίξεις των πολιτισμών και αν πρόκειται κάποτε να προσθέσουμε στην ατζέντα μας τον Ήτα Βήτα, τον Ε.Τ ή την Σεξογήινη, πάλι αυτόν θα βρούμε μπροστά μας.
Από αυτήν την άποψη η διέλευση του Ουρανού από τον Κριό μπορεί να είναι καταλυτική, όχι μόνον εξ αιτίας της πολικότητας αλλά και λόγω της ενεργοποίησης δύο τουλάχιστον «κρίσιμων» μοιρών που φαίνεται να συνδέονται με το όλο θέμα.

Στην σύγχρονη εποχή όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 1947, όταν ύστερα από την πρώτη αναφορά περί Ιπτάμενων Δίσκων από τον πιλότο και -τι άλλο;- Κριό Kenneth Arnold, ακολούθησε η πολύκροτη «Υπόθεση Ρόσγουελ». Σύμφωνα με τις μαρτυρίες (που ως είθισται διαψεύστηκαν από τις επίσημες αρχές των ΗΠΑ) αλλά και τις έρευνες των UFO-λόγων ένα διαστημόπλοιο συνετρίβη στη Γη (πιθανότατα στις 4/7/47) και ανάμεσα στα συντρίμμια του βρέθηκαν και τα πέντε πτώματα των επιβατών του.

Τα στοιχεία που προκύπτουν από την αστρολογική διερεύνηση της συντριβής υποδεικνύουν πως όντως κάτι ...περίεργο συνέβη στο Νέο Μεξικό εκείνον τον Ιούλιο.
Στο ωροσκόπιο της Νέας Σελήνης που προηγήθηκε στις 18 Ιουνίου, για τις συντεταγμένες του Roswell, ξεχωρίζει η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα στον 10ο οίκο και τον Λέοντα ενδεικτική μιας καταστροφής αλλά και μιας συγκάλυψης, ενώ επιπλέον είναι φανερά δύο πράγματα, που επιβεβαιώνουν το μυστήριο:
Πρώτον η ...επέλαση του Ουρανού (σε σύνοδο με τα Φώτα στους Διδύμους και τον 8ο οίκο) και δεύτερον η δραστική συμμετοχή του Ποσειδώνα στο Ζυγό (σε σύνοδο με τον αστρικό Ωροσκόπο). Μάλιστα η θέση του Ποσειδώνα στην 8η μοίρα του Ζυγού φαίνεται να έχει μια ιδιαίτερη σημασία, όπως τουλάχιστον αποδεικνύεται από τα όσα ακολούθησαν περίπου είκ
Keywords
Τυχαία Θέματα