Φ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΟΧΙ ΜΟΥ

20:48 17/2/2012 - Πηγή: 24wro
Την δεδομένη άρνηση τού Φώτη Κουβέλη στο ενδεχόμενο υπογραφής εγγυήσεων προς τους δανειστές, ξεκαθάρισαν...
συνεργράτες του προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, κατά την συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο.
Ο Φώτης Κουβέλης συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο,
στο πλαίσιο επαφών του κ. Βενιζέλου με τους αρχηγούς των κομμάτων προκειμένου να τους ενημερώσει για τις θέσεις της Ελλάδας εν όψει του κρίσιμου Eurogroup, της ερχόμενης Δευτέρας.
«Ακόμα και να υπήρχε τέτοιο θέμα, ωστόσο, η άρνηση του κ.Κουβέλη είναι δεδομένη», υποστήριξαν συνεργάτες του προέδρου της Δημοκρατικής Aριστεράς
«Επανέφερα τις αντιθέσεις μας και τις αντιρρήσεις μας αναφορικά με τη δανειακή σύμβαση και όλα εκείνα τα οποία τη συγκροτούν, ειδικότερα σε σχέση με τα εξαιρετικά επαχθή, ανηλεή μέτρα εις βάρος της ελληνικής κοινωνίας Επεσήμανα για ακόμη μια φορά ότι η πορεία της χώρας πρέπει να αναζητείται προς την κατεύθυνσης της ανάπτυξης και της διερεύνησης του πρωτογενούς τομέα παραγωγής» δήλωσε ο κ. Κουβέλης.
Καταλήγοντας ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε πως «H χώρα έχει τη θεσμική της λειτουργία, έχει τους θεσμούς της δημοκρατίας και αυτοί οι θεσμοί είναι ο μόνος συνομιλητής και με την Ευρώπη και γενικότερα».

apospasma.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα